Planet Yacht Club откри сезона със звездно парти и още по-звездни гости

5
Добави коментар
InLife
InLife

Planet Yacht Club откри сезона със звездно парти и още по-звездни гости
10 юни 2015

Planet Yacht Club Влас откри официално летния сезон с „AFTER MIDNIGHT PARTY – ПОРАСНА НИ ЯХТАТА”.
Клубът всяка година изненадва своите почитатели с нови интериорни решения, отлично обслужване и разнообразни вечери. Тази година Planet Yacht Club Влас отвори врати обновен и по-просторен, от което бе заимствана и темата на откриващото парти.

За първата звездна вечер на сезона „екипажът на значително по-голямата яхта”, носеща гордо името Planet Club подари на още по-звездните си гости Flyboard шоу, специална хореография от балет „Нова“ и невероятните изпълнения на гост-изпълнителката Марина Кискинова. Младата изпълнителка беше подготвила атрактивна програма с актуални R&B и денс песни. За разлика от спортните костюми, тук стилната визия на певицата се допълваше от бяло сако и елегантни високи обувки, които не й попречиха да танцува на сцената. За своите почитатели Марина разкри, че участията й с балет „Нова“ в клуба ще бъдат все по-чести през летния сезон.

А новата концепция на клуба – големи тематични AFTER MIDNIGHT партита с програма от поне 3 часа ще станат традиция. Предстои горещо лято на Марина Диневи и „голямата яхта“ Planet Club!

репортер: Деси Цонева
оператор: Кунчо Поляшки

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в: