Синтия Никсън сключи брак с Кристин » Моден свят

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като Синтия Никсън разкри, че тя и партньорката й Кристин Маринони са сключили брак в неделя, в сп. People се появи първата снимка от сватбата на двете дами с хомосексуални наклонности. Те позират на висок покрив в Манхатън,Ню Йорк, от който се разкрива красива гледка към космополитния град.

46-годишната Синтия носи романтична бледозелена рокля дълга до земята. Тоалетът от тюл е дело на дизайнерката Carolina Herrera. Визията на звездата от „Сексът и градът” се допълва от диадема, която украсява вдигната й коса, а нежното излъчване на Синтия е подчертано и от страхотен букет, направен от бели божури.

За церемонията партньорката й Маринони, която е на 45 години, носеше тъмен костюм със светла риза и зелена вратовръзка, в тон с роклята на известната червенокоса актриса, известна на зрителите като адвокатката Миранда.

Двойката е заедно от 2004 година, годеж имаше през 2009 г. но Синтия и Кристин изчакваха със сватбата, защото чак през миналото лято, гей браковете бяха легализирани в щата Ню Йорк.

Снимка: сп. People

Автор: Делица Цонева