Общуване с извънземни същества!

36
Добави коментар
elena123
elena123

Владение на мозъка

В търсене на контакта с извънземни цивилизации,  много хора хабят енергия  и време като се взират в небето.  Не, че е невъзможно да видим  НЛО, възможно е, но тази слука ще   сполети малцина. Много по- лесен начин да се свържем с извън земна цивилизация е на подсъзнателно ниво.  Всички знаем за безкрайните възможности на човешкия мозък, а също така знаем, че  човек използва в ежедневието си 5-6 процента от капацитета своя мозък. Останалите 95 процента остават не използвани и на пръв поглед ако се замислим те не са ни нужни.

„Защо човека използва не всичките  100 % от мозъка си а само 5% ?“

Това е така, защото ние не сме програмирани да използваме целия мозък останал ни по наследство от извънземната цивилизация.  Те просто не искат да можем да мислим като тях, за да не станем заплаха за цивилизацията им и от друга страна да не ограничим достъпа им до земните ресурси.  Ако човек можеше да използва капацитета на мозъка  си на 100 % ,то тогава той би имал почти неограничени възможности и би владеел телепатична връзка с извънземните ни прародители.  Примерите за хора изобретатели като Анщайн, Менделеав, Леонардо Давинчи и др.  или ясновидци като Ванга, Нострадамус и др. показва как в един момент са се родили хора, които са имали възможност да ползват повече % от капацитета на своя мозък и програмата, с която сме програмирани да ползваме само 5% от мозъка си е дала грешка. Именно тогава са ставали  най- великите човешки открития. Контактът с извънземна цивилизация може да става  по аналогичен принцип, някъде в нашия мозък има  портал за негласово общуване.

   Повечето очевидци на извънземни са преживели такова общуване, почти всички твърдят: „Те говореха с мен без да  чувам звуци, звуците бяха вътре в главата ми, те знаеха всичко и аз нищо не можех да скрия от тях, те контролираха моето тяло и моите движения.“  Това става възможно, защото извънземните имат  пълен контрол над останалите 95% от нашият мозък. И и там именно се намира порта за комуникация с извънземни същества. Ако успеем да открием това място в нашето съзнание където се намира порта за комуникация с извънземни , то ние ще можем да встъпваме в контакт  с тях , когато ни е нужно на нас, или когато извънземните искат да ни кажат нещо важно.

   От друга страна трябва да се замислим -„Искаме ли да открием този порт или не?“ Да , разбира, се хубаво е да можем да знаем бъдещето си, или да отгатнем числата от лотарията, но едва ли някой би бил щастлив от постоянни срещи с чуждите същества. Защото, повярвайте, този порт не е  направен да помага на човека, а целта му е да ни контролира и управлява.