Хотел Шерууд Дрийм Ризорт (Sherwood Dream Resort) Анталия (Antalya)

8
Добави коментар
Hamali.BG
Hamali.BG

Привет от Хамали.БГ. Тази година през месец май беше договорена среща на една от най- авторитетните световни асоциации по преместване на която Хамали.БГ скоро ще е член.

Събитието се проведе в град Анталия (Турция) и моята скромна личност представляваше нашата фирма и интереси. Бяха разисквани много интересни и съпътстващи дейности около международното преместване на товари и домашни любимци и мисля, че Хамали.БГ спечелихме множество знания и партньори.

Надяваме се скоро гордо да положим логото на Организацията на нашия сайт и визитки.

Но да оставим преместването и да се насочим към нещо, което вероятно ще е доста по интересно за българския потребител- Хотел Шерууд Дрийм Ризорт (Sherwood Dream Resort) Анталия (Antalya).

Решихме да съчетаем полезното с приятното и още февруари резервирахме този хотел за семейна почивка тип уои (мама, татко и аз). Обърнахме се към българския тур оператор АКВА ТУР, където бяхме приети с голямо внимание от красавицата Вяра, на която дължим този великолепен избор.

Тя съумя да съчетае бизнес срещата и почивката така, както можеше само да се мечтаe.

На 26.05.2012та се настанихме в този не голям за стандартите на Анталия хотел (300 човека) и бяхме посрещнати едва ли не като ВИП гости от любезните домакини.

Стаята се оказа най- добрата в която някога сме почивали в Анталия (имаме опит от Спайс Хотел и Миракъл) и за късмет и по някаква случайност беше оборудвана и с джакузи на терасата.

Хотелът е красив в немски стил, с голямо фоае, просторни басейни и аква парк, градина в голяма близост до морето.

Персоналът е многочислен и любезен, незнаещ обаче английски, което за нас не беше кой знае какъв проблем, тъй като беглите ми познания по немски и знанията ми по руски се оказаха напълно достатъчни.

Храната е наистина отлична и разнообразна, като мога да отлича различните видове риба, плодове, зеленчуци и меса. Алкохолът е местен!

Почиващите са 99% немци. Българи бяхме само ние.

Почивката беше ползотворна и мечта за всеки летовник, явно тези от „Томас Кук“ са вдигнали високо бариерата на изискаванията за да научат турците да правят бизнес точно по този начин.

Както казват самите турци „евала“ на всичко :).

Не се замисляйте и ако ви се отдаде възможност отдъхнете точно в този хотел, той в по- добър от „Миракъл“ и досущ като „Спайс Хотел“, а цените му са чувствително по- добри.

Моля се само от „АКВА ТУР“ да не вдигнат цените за догодина за да може повече българи да изпитат тази блаженна наслада.

Надявам се скоро и вие да драснете нещо за този хотел.

Поздрави от Хамали.БГ

share button