Рибено масло – Fish oil. Пречистено рибено масло Barlean’s богато на мастни киселини за здраве и енергия.

4
Добави коментар

Fish Oil

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Рибено масло с аромат на портокал

Нашата запазена формула е идеална за тези, които търсят абсолютно най-висококачественото рибено масло. Barlean’s “Fish Oil” от прясно уловени риби е изключително чист източник на ултра-пречистено рибено масло със защитено фармацевтично ниво, което ви предлага високи нива на EPA и DHA есенциални мастни киселини за вашето блестящо здраве и енергия.

Този изключителен продукт е предназначен за онези, които се стремят по естествен начин да подпомагат оптималната структура и функция на организма си:

За здравословни нива на холестерол
За гъвкави стави и здрави кости
За по-добро психическо здраве
За здрава кожа, коса и нокти
За жизненост и проницателност на вашия ум
За здравословната функция на сърцето и добро кръвообращение
За здравословните нива на глюкоза в кръвта
За сексуално здраве и хормонален баланс
За здравето на очите и предотвратяване на бързото им изморяване

100 бр. меки капсули / 1000 мг. всяка

Препоръчителна доза:
от 2 до 6 капсули дневно

Състав:
Всяка мека желатинова капсула съдържа изключително чисто, ултра пречистено рибено масло, извлечено от студените води в дълбините на морето от тялото на Перуанската аншоа, Тихоокеанската скумрия и сардините, съдържа желатин и естествен цитрусов аромат. Истинско свежо удоволствие с антиоксидантно действие, съставено от екстракт от розмарин, аскорбилов палмитат и алфа-токоферол, за да съхрани по-дълго своята свежест. Рибено масло Barlean’s е най-свежия и възможно най-естествен продукт с аромат на портокал!