Шампионска Лига 22-23 февруари

1
158
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Осминафиналната лудница в Шампионската лига продължава
Шантавият сезон в Шампионската лига продължава с втората порция осминафинали, половината от които ще са на неутрален терен. Заради пандемията от COVID-19 и рестрикциите за пътуване към отборите от Англия, техните мачове ще са играят на стадиони, които обикновено нямат досег с тази надпревара и това прави прогнозирането им доста проблематично.
А за да бъде още по-интересно, на winbet.bg продължава турнирът WINBET Open Sport, където с вашите залози печелите точки за паричните награди на обща стойност 100 000 лв. За да участвате в турнира е нужно само да сте регистриран потребител на сайта, а размерът, броят и видът на направените залози са без значение. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има и начален бонус от до 200 лв. за спортни залози.
Атлетико – Челси: Когато страда, Атлетико бърка бетон
Атлетико ще лекува раните от съботния шамар от Леванте на 2500 км от дома, в Букурещ. Нещата за „дюшекчиите” в Примера се усложниха – авансът им се стопи на три точки, макар и с мач запас, а на хоризонта се задава градското дерби с Реал. В същото време, Челси разцъфна при Томас Тухел, няма загуба в шест мача на всички фронтове и вече е на прага на зона „Шампионска лига” в класирането. Така че, имайки предвид, че е много вероятно и реваншът да е на неутрален терен, 0:0 не би бил лош резултат за Атлетико. Вярно, в десет изиграни мача тази година те имат една-единствена суха мрежа, но изплуват спомените от миналогодишния осминафинал, когато питомците на Симеоне наритаха здраво Ливърпул и ги излъгаха с един-единствен точен шут за 90 минути. Коефициентът за мач без отбелязан гол е 7.20, за суха мрежа на Атлетико – 2.65, а за под 1.5 гола в мача – 2.70
Лацио – Байерн: Има ли наистина криза в Байерн?
Байерн започна кошмарно престоя си на световния връх. Само една спечелена точка от двата мача в Бундеслигата през миналата седмица и почти стопен аванс пред РБ Лайпциг в класирането, макар да е рано за притеснения за титлата.
Баварците нямат загуба в Европа този сезон, но това важи и за Лацио. А и „орлите” са в чудовищна серия от два месеца без загубена точка на домашен терен. Дебютът на Симоне Индзаги като треньор в Шампионската лига бе с победа срещу Борусия Дортмунд, но паралелите между двата отбора свършват дотук.
До доказване на противното, Байерн е фаворит срещу всеки отбор на планетата Земя и двойката е с коефициент 1.67. Но ако считате, че станалото през миналата седмица не е случайно, можете да се доверите на Лацио с хендикап +0.5 при 2.20.
Аталанта – Реал Мадрид: Голямата въпросителна с глезена на Бензема
Откъдето и да го погледнете, Аталанта – Реал е двубой на крайностите, от историята на отборите, до настоящия им стил на игра. При Джан Пиеро Гасперини скучни мачове няма. Особено на свой терен, като неделният букет от голове за 4:2 срещу Наполи бе романтичен повей. Статистиката показва, че след нулевото равенство с Дженоа на 17 януари, в следващите пет домашни мача на бергамаските имаше 5, 4, 6, 4 и 6 гола, съответно. От другата страна е ултра прагматичният стил на Реал. При Зидан красивият футбол изчезна, но резултатите са неоспорими. Три поредни сухи мрежи, а встрани от избухването в Алавес на 23 януари, от Коледа насам няма мач на „белите” с над три гола. Голямата неяснота е глезенът на Бензема. Ако спекулациите, че няма да играе са верни, Реал Мадрид под 1.5 гола за 1.65 е логичен избор. А защо не дори Реал без гол за 3.75?
Борусия Мьонхенгладбах – Манчестър Сити: Доколко Сити ще искат да решат всичко преди реванша?
Може би най-сигурният национален шампион в Европа, Манчестър Сити, ще „гостува” в Будапеща продължавайки преследването на единствената купа, която милиардите на шейх Мансур не са успели да купят. Съперникът е подходящ, защото Гладбах имат една победа през последния месец и то в мач за купата. Наистина, осминафиналите на Шампионската лига дотук блестят с отсъствие на логика в резултатите, но все някога тази лудост трябва да приключи. Но пък на Сити им предстои обеден мач в събота след 3500 км пътешествие, а в такава ситуация рядко се влиза all in, така че не се изненадвайте, ако Сити решат нещата преди почивката (1.75 за спечелване на първото полувреме) или победят минимално (победата за гостите с един гол разлика е оценена на 3.75).

Категория: Онлайн залози

Тагове:
Байерн Мюнхен, Челси, Шампионска Лига, Атлетико Мадрид, Лацио, Манчестър Сити, Борусия Мьонхенгладбах