Текстил и моден дизайн

1
Добави коментар
imthedevil
imthedevil

Моника Господинова, дизайнер и основател на модна линия MGrieL Ви кани да се включите в организирания от нея обучителен семинар на тема „Моден дизайн“.

В поредица от теми и практически занимания екип от лектори ще Ви предложи една съвременна визия за основните параметри изграждащи модата като изкуство, бизнес и култура.

Какво ще можете да научите? Всичко за : – Историческото наследство. – Основни пропорции, специфики на модела – силуета. – Конструкцията и правилата при кроене. – Основни правила при изработка на тоалет и подбор на материалите. – Идея и концепция при предлагане на готовият продукт. – Реклама и рекламни стратегии. – Презентация и организация на модно ревю.

Всеки етап на семинара включва 5 учебни дни. За повече информация, както за първата част, така и за пълната програма, моля, погледнете тук.

Сред гост преподавателите ще бъдат: представител на Swarovski за страната, представител на списание „Сватба” (медиен партньор), представител от националната организация на българските PR, представител на националната адвокатска гилдия – той ще ни запознае с основните принципи на авторското право, и много други.

Ще можете не само да се научите как да изграждате своята идея, но и ще реализирате два авторски тоалета с помощта на майстор шивачи и кроячи. След третият етап на семинара, през септември, ще имате възможност да участвате със свои модели в организирано общо ревю.

виж повече