Кое е вашето щастливо число и какво означава то?

32
Добави коментар
naskoki
naskoki

Имате ли някое число, което харесвате и смятате за любимо?

Може би това е рожденната ви дата, или дата на която се е случило нещо значимо за вас, а може би просто самата форма на изписване ви допада? Това е без особено голямо значение, важното е че всеки си има щастливо число.

Сега ще се опитаме да ви разкрием как действат те–вашите  щастливи числа.

Щастливите числа представляват определени вибрации или есенции на нашата същност. Те резонират с достатъчна сила, за да привлекат неща с подобна вибрация. Числото 5 например привлича събития и хора, свързани с пътуване и нови изживявания.

Това, което е често неоповестявано, даже държано в тайна, е наличието на два факта, гласящи, че всеки има повече от едно щастливо число и че щастливите числа могат да се променят. Има две основни щастливи числа – едното, произлизащо от името, а другото – от рожденната дата.

Представете си, че произлизащото от името ви число е 5, че месецът ви на раждане е 4 (април), а денят ви на раждане е такъв, който може да се съкрати на 4 (13 би се съкратило на 4, тъй като 1+3=4). Това означава, че числото 5 има точно толкова сила на късмет, колкото и числото 4. Ако към 4 се добави още малко сила, произтичаща от число на ден, месец или година, или някакво друго циклично въздействие, свързано с датата ви на раждане, тогава  5 вече е заместено по сила от 4. Петицата пак остава важна цифра за вас, но по-силната е четворката.

За да изчислите основното щастливо число от името ви, първо определете за всяка буква по една стойност, като започвате от а=1, б=2, в=3 и така цялата азбука. Подредете стойностите една до друга, за да получите един ред от много числа. След това ги съберете. Ако резултатът е по-голям от двуцифрено число, съберете еднозначните числа. Продължавайте да добавяте цифрите на предходния резултат, докато накрая получите резултат от едно число. Това число ще е вашето основно щастливо число, произлизащо от името ви.

Пример: Името Иван (И=9, В=3, А=1 и Н=14) произлиза от сумата на числата 9+3+1+14=27, което от своя страна е 2+7=9. На Иван щастливото число е 9. Както и да събирате числата все до 9 ще стигнете. По-същият начин можете да пресметнете всяко друго име. По аналогичен начин се пресмята и числото от датата на раждане. В този случай използвате последователността на месеците (януари е 1, а декември 12) наред с деня и годината на раждане. Ако Вашите основни щастливи числа са 3 и 5, това означава, че привличате събития, неща и хора, които резонират с тези числа.

Останалите числа значат:

1 – оригиналност, независимост, сила, лидерство и откривателство

2 – дипломация, романтика, чувствителност и приятелство

3 – креативност, социално взаимодействие, спонтанност и оптимизъм

4 – практичност, решителност, целеустременост, концентрация и реализиране

5 – предизвикателства, авантюризъм, изразителност, промени и пътуване

6 – хармония, учене, знания, отговорност и смирение

7 – изобретателност, духовност, интроспекция и ексцентричност

8 – организиране на проекти, решаване на проблеми, финансова сигурност и изпълнителни способности

9 – изцеряване, учене, окултни практики и хуманитарни дейности

Надяваме се сега да ви се е изяснило кое всъщност е вашето щастливо число!