Селена Гомез украси корицата на списание „Elle“

3
Добави коментар

Селена Гомез успя в музиката, в модата и във филмовата индустрия, така че американското списание „Elle“ реши да я направи „момичето от корицата“ и я представи в колоритна, лятна фотосесия.
19-годишната актриса позира на плажа в ефектна рокля на Yves Saint Laurent с дълбоко деколте. Със загадъчен грим и червено червило, Селена изглежда съблазнително и секси – имидж, който досега не сме свързвали със звездата на Дисни.

На другите снимки можем да видим Селена в червена рокля на Ланвин, интересен корсет на Dolce &Gabbana.
В интервю за юлското издание на списанието, Селена говори за Джъстин Бийбър и за своето детство. Преди няколко месеца се разпространи новината, че Джъстин е наел зала „Staples Center“ в Лос Анджелис, за да могат само двамата със Селена да гледат филма „Титаник“. За романтичния жест на Бийбър, Селена заявила: „Ако трябва да споделя нещо с Вас, това би било, че той наистина е непоправим романтик. Аз просто му споменах, че искам да гледам „Титаник“.

Днес младата актриса и певица не може да се оплаче от финансови липси, но нейният живот не винаги е бил толкова лесен. Но майка й винаги е отделяла пари, за да я води на концерти и на посещения в музеи. „Тя спестяваше, за да ме води на концерти. Стараеше се да ме подготви за света, за това какво е реалност“ – допълва Селена.