Крем с екстракт от охлюви

2
Добави коментар
aradiaf
aradiaf

 

ЕСЕНЦИАЛЕН КРЕМ ОТ ОХЛЮВ

   Основно действие: регенеративен, възстановяващ еластичността на кожата.

   Gutto Snail Cream е изцяло естествен продукт, който съдържа всички мистични екстракти на охлюва.

  Уникалното свойство на охлювите да самовъзпроизвеждат своята черупка, когато е наранена, със собствените си секрети, е използвано във формулата на  Gutto Snail Cream.

  Очаквани резултати: Употребата му заличава петна, следи от акне, белези след раждане по кожата. Удивително е намаляването дълбочината на бръчките по лицето, тяхното напълно заличаване след употребата на  Gutto Snail Cream.

  Остаряването на кожата е генетично заложено у човека, макар и различно за всеки.То е естествен процес в резултат на намаляване на хормони като тестостерон и естроген.Това води до намаляване количеството колаген и еластин в клетките на кожата.Тя губи своята еластичност и се отпуска.В този процес активна роля играят и UV слънчевите лъчи със своето вредно въздействие.

  Употребата на Анти-акне регенеративен крем от охлюви на почистена кожа с леки масажни движения докато попие, възможността да се използва и като дневен, и като нощен, го правят съвършеното универсално средство в ефективната борба срещу бръчкиы акне, черни точки, заличаване на стари и нови белези, слънчеви изгаряния.   

  Естествените съставки на Gutto Snail Cream, които са уникални, силно повлияват регенерирането на кожата, възвръщат нейната еластичност, правят я по-стегната, премахват мъртвите клетки.                                    

 Тайната на Анти-акне регенеративен крем от охлюви 50 мл. е в съвършената комбинация от АЛАНТОИН, КОЛАГЕН, ЕЛАСТИН, ГЛЮКОЗА, ВИТАМИНИ, създадена от природата в секретите на охлюва, която връща младостта на кожата и тя засиява естествено красива.

  Начин на употреба: Сутрин и вечер, нанасяйте крема след тонизиращо почистване на лицето, врата и областта  на деколтето.

Внимание: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при нормална стайна температура. НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ!

Количество: 50 мл