Кои са различните видове индустриални врати?

3
Добави коментар
caps
caps

Индустриалните врати са в основата на всяка промишлена сграда, затова те трябва да са изключително обезопасени и качествено изработени. През тези врати всеки ден преминават много голям човеко-поток и техника и сигурността трябва да бъде на много високо ниво, за да не се стига до инциденти и повредени машини. Индустриалните врати могат да бъдат различни видове, като тук сме се спрели на най-популярните от тях:

Ролетни врати и решетки – те са ефективно решение за сигурността на всички видове индустриални помещения, от новите сгради до реновираните стари такива. Те са по-големият вариант на ролетните врати използвани за затваряне на търговските помещения и гаражите. При движението си те се навиват върху вал, който е разположен над светлия отвор на помещението, а двата вертикала на вратите са водачите, в които те се плъзгат. Индустриалните врати с по-висок клас на устойчивост срещу вятър разполагат и с куки, които се закачат за водачите и така поривите не могат да ги затворят.

Индустриални секционни врати – те набират все по-голяма популярност поради тяхната ефективност и достъпност. Тези врати са съставени от отделни панели, които са свързани един за друг с помощта на панти. Те са подходящи за всякакъв тип помещения, без значение от височината им, тъй като имат възможност за използването на изцяло вертикални водачи, а също така и за такива под ъгъл на релсите от 90 до 145 градуса. Те могат да бъдат както ръчни (отварят се с верига), така и автоматизирани (отваряни с помощта на двигател). Автоматизираните могат да се отварят чрез контролно табло, а също така да бъдат снабдени с дистанционно управление. Отварянето на тези врати е изключително гладко и тихо. Те са снабдени с торсионни пружини, като по този начин е без значение теглото на вратите – те се отварят изключително лесно. Възможно е вграждането в тях на пешеходна врата, което е едно изключително улеснение, когато това е единственият изход от помещението и се налага преминаването на много хора. Индустриалните секционни врати могат да бъдат изработени изцяло от термопанели, така и да са частично или изцяло остъклени.

При изписване на заглавието и етикетите „Кои са различните видове индустриални врати? врати индустриални врати индустриални секционни врати интериор обзавеждане ролетни врати и решетки „, понякога те могат да бъдат написани като: ндс яь иьювс`хсше усадуе схакяшисьвхс уиьшс? уиьшс схакяшисьвхс уиьшс схакяшисьвхс яенъсдххс уиьшс схшеисди дфюьуеэаьхе идвешхс уиьшс с иецешнс уфр ид ,дп.р’крйе лрофле рковий,рд.кр л,дйр@ л,дйр рковий,рд.кр л,дйр рковий,рд.кр иеушрфккр л,дйр ркйе,рф, ф/пдлегодке ,ф.ейкр л,дйр р ,етейур ufr id ,dp.r’krje lrofle rkowij,rd.kr l,djr@ l,djr rkowij,rd.kr l,djr rkowij,rd.kr ieu[rfkkr l,djr rkje,rf, f/pdlegodke ,f.ejkr l,djr r ,etejur koi sa razli`nite widowe industrialni wrati? wrati industrialni wrati industrialni sekcionni wrati interior obzawevdane roletni wrati i re[etki