Това лято CACAO BEACH се готви за рекорд: 30 световно известни диджей ще минат зад пулта на супер клуба

9
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

CACAO BEACH обяви 2012 за година на промяна – повече диджеи, по-разнообразни като концепция партита и вместо поп хитове – електронна музика за ценители, като над 30 световно известни диджеи ще гостуват на суперклуба, сред които Roger Sanchez, Chicane, Sven Vath и Josh Wink.

Сезонът откриват BG Entertainment с грандиозно парти на 27 юли (петък), със специални гости техно гуруто Josh Wink и италианският топ продуцент Stefano Noferini, който има #1 хит сингли в почти всички стилови категории на Beatport. Партито продължава на следващия ден с D Ramirez и един от новите любимци на родната хаус сцена – италианецът Joe T Vanneli.

Следващият уикенд е още по-тежък, защото започва от 1 август (сряда): парти на Renesanz със специален гост най-добрата украинска диджейка Marika Rossa, продължава на 2 август с Beach Banquet на COMMA Group: американският ултра-хот електро диджей Lee Foss и кулминира на 3 август (петък) с хаус легендата Roger Sanchez и протежето му Baggy Begovic, нашумял с ремикса си на „Smells Like Teen Spirit” и рекорда на „Гинес” за парти с най-голяма надморска височина – в самолет на 12 000 метра над земята. За оцелелите в 4 август (събота) ще се погрижат звездата на Global Underground – Danny Howells и Martijn Ten Velden.

На другата седмица партито също започва в сряда (8 август) с италианската ъндърграунд сензация AnGy KoRe и продължава на 9 август с първо гостуване у нас за бразилецът Marcos Carnaval – най-новият резидент на нюйоркският топ клуб Pacha NYC, а 10 август (петък) ще остане в историята като транс събитието на годината с един от основоположниците на стила – Chicane, един от най-успешните диджеи и продуценти – Andy Moor и най-новите транс звезди Aly&Fila – всички за една нощ единствено и само в CACAO BEACH. И сякаш това не е достъчно, уикендът завършва на 11 август (събота) със смазващо хаус парти на Ellectrica с доказано добри имена: Steve Lawler, Chus&Ceballos и Pirupa.

На 15 август (сряда) гостуват брейкбит шампионите Stanton Warriors, на 16 август (четвъртък) руската диджейка Nina Kravitz, нашумяла с уникална комбинация от визия, умения зад пулта и вокални данни; а на 17 август (петък) Metropolis представят две от най-горещите имена на минимъл сцената: David Squllace и Matthias Tanzmann като това е само загряване за 18 август (събота), когато за маратонски сет зад пулта ще застане немското техно божество Sven Vath, а като бонус идва лайфът на Kink – нашето момче в лейбъла Ovum Recordings.

CACAO BEACH са запазили най-доброто за финал – турската хаус легенда DJ Tarkan, който обяви пред списание DJ Mag: „Cacao Beach е моята Ибиса!”, ще направи заедно с V-Sag традиционното си парти тип „като за последно” на 24 август (петък), а за тези, които просто не могат да спрат да се забавляват, има още една финална вечер – 25.08. (събота) на Metropolis гостува английският майстор на модерния звук – лондончанинът Omid 16 B.

 

Дори светът да свърши в края на 2012, CACAO BEACH без съмнение ще са направили най-незабравимо си лято дотук.

Повече информация за събитията ТУК: