Какво си ти – II част – хороскопи и астрология в MagicAura.com

15
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

камък (от 16.06 до 14.07)

Вие сте лидери. Умеете да организирате хората и те да се чувстват стабилно, водени от вас. Добър организатор сте, върви ви във финансовите операции. Понякога, дори по-често, залагате на логиката и разума, а не на чувствата и интуицията си. Това може да ви попречи в любовта, но е полезно за бизнеса.

пътека (от 15.07 до 13.08)

Вие сте верни и упорити, но понякога непоколебими и вироглави. Държите много на материалните блага. Имате нужда да бъдете в контакт с природата, защото от нея черпите силата си. За да живеете добре, се нуждаете от партньор, с когото да споделяте всичко и да вървите заедно. Той става център на живота ви. Но внимание: имате прекалена склонност да разглеждате любимия човек като ваша собственост.

езеро (от 14.08 до 15.09)

Вие виждате живота откъм неговата хармоничност, романтичност и нежност. Докато сте млади, сменяте често партньорите си, защото искате да разберете разликата между любовното опиянение и истинската любов. Често хората се „оглеждат“ във вас, търсят ви за съвет и приятелство.

пън (от 16.09 до 14.10)

Вие приютявате всеки, с отворени обятия. Готови сте да помогнете с действие или със съвет. Стоите стабилно, вървите смело, знаете какво правите, от какво имате нужда и как да го постигнете. В любовта сте всеотдайни и верни. Отличен партньор.

животно (от 15.10 до 13.11)

Днес сте тук, утре – там. Обичате движението. Искате да бъдете активни, мразите застоя. Отличен работник сте. Умеете да се приспособявате бързо във всяка ситуация. Имате много познати и приятели, дори повече, отколкото са ви необходими и разбира се, нямате достатъчно време, за да им обърнете внимание. Така е и с роднините.

полянка (от 14.11 до 14.12)

Излъчвате хармония и доброта и затова привличате дори непознати, които искат да ви станат приятели. С вас се общува лесно, не предизвиквате скандали и мразите да участвате в тях. Дипломатични сте, добри съдници, стига да ви попитат за мнението ви. Не обичате да се натрапвате.