Интериор в бяло. Лятна къща край морето

10
Добави коментар

Интериор изцяло в бяло се асоциира с нежност и спокойствие.  Бялото е цвят, подходящ за декориране на ваканционни къщи и вили, място, което използваме за почивка и отмора.

Истинско предизвикателство е да декорираме интериора в бяло. Много голямо е изкушението да бъдат добавени и други цветове. За такъв стил, допустимо и приятно е съчетанието с нежни, пастелни тонове. Леко загатване на сините морски нюанси или светли прасковени цветове. Старинни декорации и мебели в стил винтидж допълват усещането за комфорт и същевременно демонстрират индивидуалност и лична интерпретация. Любимите вещи на баба ви освежени в бяло и аранжирани на централно място, акцентират върху съхранението на домашния уют и отношение към семейните реликви и ценности. Съчетанието на красивите ретро мебели с неутралния бял цвят, превръщат жилището в идеалното място за една наистина спокойна ваканция.

бял, бяла къща, вила, идеи за дома, идеи за къщата, интериор, интериор в бяло, интериорен дизайн, къща, къща в бяло, лятна къща, обзавеждане, ретро интериор, ретро мебели, старинни декорации, идеи за дома, интериорен дизайн, обзавеждане, интериорни идеи, идеи за дизайн, модерен дом, идеи за декорации, артистични идеи