Светещи в тъмното татуировки

1
Добави коментар
vladigeorgiev
vladigeorgiev

Всички си спомняте колко забавно е да отидете на парти в нощен клуб с светещо бижу. Тогава дойдоха на мода модификациите по тялото, татуировките, пиърсиннга. Оттогава получаването на постоянна татуировка не е табу и замислете се колко забавно би било ако вие сте единствения със светеща татуировка. Светещите в тъмното татуировки са новата мания в света на татуировките. Те също така са наречени ултравиолетови татуировки или светещи в тъмното. Съществува сериозно объркване сред хората по отнощение на светещите в тъмното татуировки. По принцип, има два основни вида UV-татуировки.

Светещи в тъмното татуировки, които не изискват източкин на светлина
Ултравиолетови татуировки, които се нуждаят от черна светлина.

Тези татуировки също са на разположение със временни мастила, които могат да бъдат измити по-късно. Нека да разгледаме някой видове от тези модерни татуировки.

Светещи в тъмното татуировки, които не изискват източник на светлина

При тези татуировки, когато веднъж сте татуирани, вашото произведение ще се появи в тъмното без какъвто и да е източник на светлина. Мастилото използвано за тези татуировки се смесва с химикали като фосфор, които са известни канцерогени. За да се направи фосфора да изглежда по-ярък в тъмното, понякога се добавят радиоактивни химикали в мастилото.

Светещи в тъмното татуировки, които се нуждаят от източник на светлина

Татуировки, които попадат в тази категория са известни като ултравиолетови татуировки. Това се постига като се добавя флуорисцентно мастило към безцветното. Флуорисцентния пигмент е това, което придава блясъка на татуировката на UV светлина. Тези мастила не съдържат фосфор и няма да светят на тъмно, защото се нуждаят от ултравиолетова светлина. Има 17 цвята UV-мастило и те са напълно безопасни за използване. Тези цветове са различни нюански на цветове като синьо, виолетово, пурпурно, червено, оранжево, жълто, зелено и бяло. Всички тези се виждат на нормална светлина, но има един UV-титаниево бял, който обикновенно не се вижда на светълл тен на кожата по време на нормална светлина.

UV-татуировките на дневна светлина

Основният цвят на мастилото, използвано в тези татуировки се смесва с тена на кожата ви, след като е издравяла, което го прави практически невидим през деня. Ако се използват 17-те цветове, те ще бъдат видими при нормална дневна светлина и ще се отразяват на флуорисцентна такава. Ако се използва 18-тия цвят (бял титан), на светъл цвят на кожата, татуировката ще бъде невидима през деня, но когато се излага на UV източник на светлина, ще свети. Ултравиолетовите татуировки могат да ви помогнат да играете двойна роля. Ако работите на място, на което не ценят изкуството по тялото много, все още можете да ходите всеки ден на работа с почти невидима татуировка. А когато сте в нощен клуб през почивните дни, можете да парадирате със екстравагантната част от вашата личност.

Безопасни ли са светещите татуировки?

Безопасността от получаване на татуировка зависи от няколко въпроса, като използваната игла, мастилото, татуиста и тн., неща които трябва да гледате преди да си направите татуировка. Що се отнася до това, колко безопасни са светещите в тъмното татуировки, все още този въпрос е спорен. Светещите татуировки са около нас от около десетилетие. Някой хора, които са ги опитвали, се оплакват от тежки кожни раздразнения и дори дерматит. С течение на годините, непрекъснати изследвания от татуисти по света, са доказали, че UV татуировки, които се нуждаят от светлина за да светят са безопасни за употреба върху човешките клетки. Не трябва да се бърка между двата вида светещи татуировки. Тези, който не изискват светлина са вредни, тъй като съдържа фосфор, а ултравиолетовите са безопасни.

Съвети, които трябва да запомните преди да се татуирате

Винаги избирайте черни или ултравиолетови татуировки. Трябва да избягвате тези, които светят без специален източник на светлина.
Трябва да изберете студио в което имат опит с ултравиолетовите татуировки и имат доволни клиенти
Опитният татуист ще подържа постоянна UV светлина, за да се уверите, че татуировката е съставена правилно.
Не забравяйте, че ултравиолетовите татуировки не светят в тъмното.