Заменят Диана Найденова с пневматичен чук за къртене на асфалт

6
Добави коментар
delian
delian

Рубриката „Нищо общо с Диана Найденова“ в рамките на публицистичното предаване „Нека говорят с Росен Петров“ ще отпадне след обществената реакция по повод интервюто на журналистката с еколога Петко Цветков, в който тя се проваля да заглуши напълно госта си.

 

„Очаквахме много повече от Диана, но смятаме, че е време да я заменим с пневматичен чук, който да работи на оптимални обороти. Надяваме се така следващите участници в рубриката да не могат да взимат толкова лесно думата, колкото последния събеседник в рубриката“ – обявиха решението си продуцентите на предаването.

 

Очаква се пневматичният чук да бъде опрян в 12-тонен гранитен блок, като екипът на предаването е убеден, че той ще се справи не по-зле от водещата в издаването на заглушителни звуци, въпреки значително по-малкия си опит в медиите.

 

„Искам Петко Цветков в студиото тая неделя. Да се извини на оператора на bTV, ще се извинява накрая и за издевателствата над черепа на Никифор от страна на хан Крум! Така ще го хвана натясно!“ – закани се пневматичния чук за разбиване на твърди неща, демонстрирайки самочувствие и възможност за над 1000 удара в минута.

 

Журналистическата гилдия се застъпи за заменената с електрическия уред своя колежка, явно чувствайки заплаха: „Какво ще стане, ако утре ме заменят с часовник с кукувичка, която да е програмирана да казва „край“ в края на предаването?“ – разтревожена бе Цветанка Ризова от Nova TV.

 

Нейните колеги от Националната телевизия, водещи предаванията от Евро 2012, се притесниха, че може да бъдат изместени от аквариум с отварящи ритмично устите си сомове и започнаха да подскачат и да махат с ръце, считайки това за невероятно шоу, което ще им гарантира местата в ефира на БНТ1.

 

zhelyo