Нов мексикански сериал по bTV Lady

53
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Мексиканският сериал „Моят грях” стартира премиерно за България на 21 юни по bTV Lady. Драматичната поредица ще се излъчва всеки ден от 21:00 часа по дамския канал в семейството на bTV Media Group.

В красиво градче в Мексико една вълнуваща любовна история ще промени завинаги съдбата на три семейства и ще разтърси всички обитатели на града.

Хулиан и Лукресия знаят, че са родени един за друг. Още от деца изпитват нежност един към друг. Това чувство става все по-силно през годините, докато не се превръща в истинска любов. Хулиан е син на учителят Родолфо и Хустина – вечно недоволна жена, чийто егоизъм може да съсипе дългогодишното приятелство между Родолфо и Паулино – бащата на Лукресия.

Росарио, майката на Лукресия, е изпълнена с предразсъдъци и игнорира дъщеря си. За нея съществува единствено синът й Сесар – брат близнак на Лукресия. Когато Сесар умира в катастрофа, Росарио обвинява Лукресия и Хулиан. Паулино изпраща дъщеря си далеч, за да я защити от Росарио. Така обаче Лукресия е далече и от Хулиан.

Паулино, Родолфо, Габино и Матиас са четирима приятели от детинство, но животът променя хората. Матиас се посвещава на църквата, докато Габино се превръща в зъл и алчен човек, който убива съпругата си Инес, за да наследи парите й. Габино манипулира приятелите и децата си Кармело и Тереса. А Матиас вижда как интригите разделят приятелите и ги превръщат във врагове.

Когато Лукресия се завръща в градчето, с нея е завистливата й братовчедка Рената, готова на всичко, за да вземе богатството на Лукресия. Хулиан и Лукресия се срещат отново и любовта им се възражда. Но Габино също изпитва влечение към младото момиче и се възползва от лошото финансово положение на Паулино, за да поиска ръката на дъщеря му. Кармело обаче също иска да се ожени за Лукресия. Той убива баща си и обвинява Хулиан. Лукресия се омъжва за Кармело, за да спаси Хулиан и баща си от разорение. Хулиан напуска градчето, убеден, че любимата му го е предала. Имението е продадено от Кармело на нов собственик, а Лукресия не спира да се пита с какво е заслужила ужасните неща, които й се случват. Но скоро открива, че новият собственик на имението е Хулиан…

В ролите зрителите на bTV Lady ще видят Хилберто де Анда, Алехандро Калва и Маите Перони.