Шоколадовата фабрика на остров Бали

29
Добави коментар
yurix
yurix

“Ако искате да видиш рая, огледай се” – казва Уили Уонка за фабриката си за шоколад на остров Бали . Точно същото нещо идва на ум при вида на производството на шоколад, на източния бряг на Бали. Не само децата, но и възрастните се вълнуват, когато попаднат в завода, заобиколен от джунгли.

На територията на шоколадената фабрика, сред кокосови палми, се намират 5 хубави вили, които е достатъчни за производството на балийския шоколад. Когато видите цялата тази красота, допълнена от изяществото на океана ще се почувствате като в  приказка.

 

Асортиментът е ограничен до шоколад, мед и кокосов сироп. Въпреки това, всяко едно нещо звучи и изглежда толкова вкусно, че ще поискате да вземете повече бонбони отколкото можете да носите. И интересното е, че такава възможност наистина съществува. В шоколадовата фабрика можете да си купите всичко, което пожелаете. По-долу е списъкът с цената на стоките. 30000 IDR е около 2,4€.

Прочети още вкусни статии:

Сладките неща на Остров Бали

Вегетарианска кухня от Остров Бали

Тайландска кухня

Тайландски супи

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея. Latest posts by Адриана (see all)

Категории: Азия, Дестинации |
Етикети: Гастро туризъм, Индонезия, Остров Бали |

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.