Не винаги количествените натрупвания водят до качествени изменения …

5
Добави коментар
cecety
cecety

Не винаги количествените натрупвания водят до качествени изменения …
от Lucifer на Jun.21, 2012, под blog, misk, лични
ВНИМАНИЕ: Съдържа нецензурирани изрази. Ако се обиждате лесно – какво, дяволите го взели, правите на този блог? Я марш на сайта на Малкото пони или други такива розови бози …

Чудно ми е нещо – защо мъжете, поне повечето от нас, мислят че бройката значи качество, когато се отнася до секса? Защо повечето мъже си мислят, че след като са преспали с n жени, значи са n-m пъти по-добри в леглото от човека преспал с m жени?

Аз лично никога не съм твърдял, че съм добър в леглото и винаги съм смятал, че има още на къде да се науча, но поне знам едно нещо със сигурност: за жената секса не се изчерпва с това да и го ръгнеш няколко пъти, грухтейки, да изстенеш и да се изпразниш. Това дори за мен не е секс – по-голямо удоволствие получавам от лявата си ръка гледайки порно. Както казах – никога не съм твърдял, че съм добър в леглото, но и до колкото знам само 2 мои партньорки не са успели да свършат всеки път – едната изобщо, от както се познавахме, а другата мисля, че само един или два пъти от както се познаваме съм успял да я накарам да свърши.

Аз трудно ще съм човека, който ще дава съвети или ще поучава, що се отнася до секс. Не съм мъжко списание, не съм и женско списание, но ме дразни това как повечето от нас, мъжете, бъркат количеството и качеството. Това че сте изчукали някое 18 годишно пиче, което през целия си кратък сексуален живот, така и не е открило каква е разликата между оргазъм и свършване, и дори не е ясно дали знае какво е свършването и тя продължава да се връща в леглото ви, не значи нищо.

Опитайте този номер с жена, за която секса е удоволствие, а не престиж. Жена която знае как да извлече най-доброто от партньора си … жена за която простото ръгане не е достатъчно … такава жена ще зареже грозния ви, нещастен задник на секундата в която секса спре да е поне много добър.

Вчера писах за това как българите сме сексуално свити в по-голямата си част. И стоя зад тази си позиция и ще продължавам да стоя зад нея, до момента в който за болшинството мъже бройката спре да е еквивалентна на качество. Това, че можеш да говориш с жена в бар, не те прави голям любовник. Това че ти е 30 санта и издържаш 2 часа не те прави добър в леглото. Нямам нито желанието, нито намерението да си го меря с вас, несъгласните.

Това, което обаче ми прави лошо впечатление е че мъжете стават агресивни, когато някой, по някаква причина започне да се съмнява в сексуалната им сила. За това и цялото хвалене и “мерене на пишки” (буквално). Честно казано никога не ме е интересувало колко ми е голям – нямаше да го премеря, ако предната жена, която направих грешката да допусна до себе си не ме беше попитала и не ме беше накарала да го премеря … не ми е трябвало. Както съм казал – стига ми това, че жените се връщат при мен. Агресия, която се появява всеки път, когато някой се съмнява във възможностите им в леглото.

“Ти на кой ще кажеш, че не го бива да чука, ве? Къв си ти? Ти мене знаеш ли ме колко ми е голям …”

Еми, сори пич, ама да чукаш не е като да те бива, нали знаеш?

И това дето го гледаш по порното, не е това дето трябва да се случва в спалнята, защото секса не е игра на тяло. Не е игра на пишки и издържливост.

Секса, качественият секс, е наркотик. Да излееш в тялото на партньорката си толкова ендорфини, че да окъсиш нервната и система и всеки път като те погледне да си спомня онзи път в който отвори вратите към Нирвана за нея. Качествения секс е да доведеш партньорката си до състояние в което се подмокря само докато я пипнеш. Това е качествения секс: изкуство, религия, наркотик.

Чукането и бройките са … ами задоволяване на нагон. Връщане към праисторическият хищник, заключен вътре в нас. Ретрограднинте елементи от ДНК-то ни, които в присъствието на женска взимат надмощие. От където идва и агресията, когато това първично надмощие е заплашено и то не от друг минаващ за Alpha Male, а от някой като мен.

И тук на грозната ми мутра се разстила една многозначителна злобна усмивка …

А за вас какво е качествения секс?

Ваш,

Lucifer

 Пост 65 от поне 100

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Под тагове: ендорфини, легло, пишки, секс, чукане