Какво прави Алисия в Сен Тропе

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Почива си с Ники Михайлов и сина й Валери-младши. Виж как…

Докато беше на почивка в Сен Тропе със сина си и Ники Михайлов, Алисия не стоя далече от социалните мрежи, информирайки феновете си с всичко ново около нея. 

От официалната й страница във Facebook например разбрахме, че певицата няма да участва в поредното издание на Vip Brother. 

Тя официално отрече тази новина, като остави следното съобщение в социалната мрежа: „Привет от Сен Тропе! Чета многобройните ви лични съобщения и виждам, че в тях все по-често ме питате вярна ли е информацията, че ще влизам в Big Brother. Истината е, че НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛА ТАКАВА ПОКАНА. Но и да бях получила, аз лично не се виждам в подобно риалити. Така че със сигурност няма да участвам“.

Влюбените гълъбчета не пропуснаха и възможност да споделят свои снимки от почивката в профилите си в социалната мрежа. Едно от посланията, оставени под тях бе: „Близо до мен“.

Двамата бяха там заедно със сина на певицата – Валери-младши. Тя оползотвори добре последния ден от почивката като даде уроци на детето по голф.

„Много ми се иска в България да има повече места, на които децата – забавлявайки се – да се влюбват в спорта! Ето например едно страхотно детско голф игрище :-)“, е написала Алисия в страницата си във Фейсбук.