PomagaloDownloader – сваляй безплатно от Pomagalo

141
Добави коментар
PhantomUser
PhantomUser

Проверете и добавките за Chrome и Firefox!

През последните няколко дни се занимавам с написването на малка програмка, която служи за сваляне от Pomagalo и то безплатно. Защо?
По простата причина, че бизнес плана, които използват, никак не ми допада. Мисля, че никой не трябва да бъде ограничаван, когато става дума за знания. Всеки, който има желание да научи дадено нещо, трябва да бъде насърчаван, а не ограничаван, с цел финансова облага.
И да, също съм наясно, че сайт с такъв мащаб не се поддържа с жълти стотинки, но със сигурност има по-достойни и по-малко ощетяващи потребителя начини.

Нека сега минем по същество. За програмата мога да кажа, че работи, което е единствената ѝ цел. Има бъгове, но се надявам, че ще изчистя значително голяма част от тях, с помощта на Вас – потребителите.

Минимални изисквания:

-Internet Explorer 8

-.NET Framework 3.5

Тестове:

-Windows XP SP3 – работи

-Windows 7 Ultimate x86(32 bit) – работи

-Windows 7 Ultimate 64 – работи 

Или казано с прости думи, ако сте с Windows 7 – сваляте, стартирате и използвате. Ако сте с Windows XP, ще трябва да инсталирате нещата, посочени в изискванията.

Линк за сваляне:

PomagaloDownloader

Как работи: Стартирате програмата, поставяте линка към материала и кликате Свали. След това трябва да кликнете бутона още 2(или 3) пъти, за да се изпълнят необходимите стъпки.

Добавка към тези, за които програмата не работи:

Ако и това не решава проблема, моля да напишете следните неща, отговарящи на вашата система:

Windows (XP/Vista/7) (Home Premium/Enterprise/Ultimate/Professional/Starter/Home Basic)Internet Explorer 8/9.NET Framework 3.5/4.0