На фитнес с половинката. Как да се държите с половинката си, ако тя/той не е стъпвал в зала до сега?

9
Добави коментар

Брой посетители за този материал:
70

Първо, случвало ли ви се е? Обикновено, ми се е налагало да тренирам винаги сам себе си. Нали знаете, “Обущарят, ходи бос!”. Но … неведнъж, моята жена е проявявала желание и е била с мен в залата.

Как съм се държал тогава? Строго ли? Избийте си го от главата!

Ще ви споделя някои важни стъпки, които трябва да направите за да предразположите половинката си и да я спечелите. Иначе се получава много кофти ситуация – половинката си наема инструктор!

С настоящият материал искам и да покажа, какви са грешките, от общуването ви към любимия човек, схващате ли?

1. Кажете й/му това, което иска да чуе

Окуражавайте любимия човек! Никога не го оставяйте някъде в страни. Често съм виждал надменно поведение и у мъже и у жени, като те започват своята тренировка сами, бърборят демонстративно с други, но не и с човека, с когота са! Ако искате да окуражите някого до вас, послушайте ме и го направете! Аз правя това и затова винаги съм само наблюдаван от встрани, но не и като център на “тяхната” компания, в което също няма нищо лошо! Но казах ли, че сте с половинката ви?

2. Разберете какво иска

Научете се да изслушвате! Оставете онова: “Да бе, знам какво да ти кажа, отиваме в залата и ще видиш.”. И? Същата картинка се повтаря. Изход: не бъдете кретена (ако сте мъж) или лиглата (ако сте жена). Бъдете изслушващи и вложете знанията, заради които сте с двама в залата, за да извлечете резултати. Лично на мен ми писна от вечно знаещите, но на нищо приличащите! Жалко, нали? Но истина. Затова разберете какво иска партньора, най-важното е това. Ако иска лека програма – направете й/му такава!

3. Веднага забравете за собствените си тренировки

Това че буташ от лежанка 130 кг братле, няма да втали приятелката ти! Съгласен си, нали? Вложи малко индивидуален подхдо и първите 4-5 тренировки се отдай върху тренировките на твоята любима. Остави килограмите леко в страни и наблегни над техниката. Ето един джокер: книга за “50 фитнес упражнения”.

4. Прикрийте тежестите

Бъдете кавалер или истинка дама и не споделяйте кой колко вдига. На жените им се изправят косите, когато си представят себе си с мускули, а на мъжете им се повдига от многото кардио, което пък правят жените. Не споделяйте успехите си с половинката. Бъдете професионалисти, иначе идвам и поемам инак вашият случай – аз ще стана треньор на вашата половинка! Нещо против? Тогава приложи тези 4 безценни съвета и ще задържиш вниманието на партньора до теб и той ще те следва във фитнеса всеки път!

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!