Селото Монсанто в Португалия

55
Добави коментар
yurix
yurix

“Монсанто” е очарователно село на хълм в Португалия със зашеметяваща гледка. Китното селце е затворено между гигантски камъни. Външният вид на селото не се е променял от векове. През 1938 г. “Монсанто” е обявено за “най-португалското селце в Португалия” в националния конкурс, и тъй като има големи ограниченията по отношение на строежите и възстановяването на сградите, селото е станало нещо като жив музей. Трудно е да стигнете до там с обществен транспорт, но наистина си струва да видите това място.

Невероятни са, нали ?

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея. Latest posts by Адриана (see all)

Категории: Дестинации, Европа, Любопитно |
Етикети: Португалия |

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.