Ризите с дълъг ръкав срещу ризите с къс ръкав

36
Добави коментар

 

Лятото е почти тук и температурите са постоянно над 20 градуса по Целзий. В сезона на сватби, балове и други официални събития, е въпрос на вкус  как да се обличаме стилно и да ни е прохладно в същото време?
Ще говорим  изключително за ризата, защото това е първата опция, която трябва да имате предвид, когато сте поканени или сте домакин на официално събитие.
Така че, каква риза може да носите, ако навън е горещо. Всичко се свежда до два варианта: риза с къси ръкави или риза с дълги ръкави.

Избягвайте ризите с къс ръкав, този сезон те не са модерни. По някаква причина, те се възприемат като твърде детински, дори и в ежедневието.
А ако обичате ризите с къс ръкав, това лято просто запретнете ръкавите на ризите с дълги ръкави.
Това, за дължината на ръкава на ризата е само тенденция и като всяка друга скоро ще излезе от мода.
Едно златно правило за стил казва, че винаги трябва да се чувстваме отлично във всички дрехи, които носим. И ако навън е наистина горещо и не ви се навиват дълги ръкави, давайте смело напред и носете ризи с къс ръкав.
През лятото, ризите с къс ръкав са добър вариант за получаване на много стилни тоалети.
Естествено ризите с дълъг вариант са много по стилни от тези с къс ръкав, един добър вариант е навиването на ръкавите – това е чудесен начин за да бъдете модерни.
Всичко зависи от вас и вашето собствено чувство за стил, за да вземете правилното решение.