Невероятен плаващ луксозен остров

41
Добави коментар

Невероятен плаващ луксозен остров

На палубата има бюфет с барбекю, бар, джакузи и шезлонги за слънчеви бани. На нивото на водата (долната палуба) има просторно място за забавление. Не са забравени и такива екстри като домашно кино, караоке и танци.

На същата палуба се помещават просторна кухня, мивка и хладилник, както и потенциално малка работилница за дребни ремонти. Има специално пригоден док за акостиране на малки плавателни съдове за товарене и разтоварване.

Стаите са почти идентични – всички имат собствен санитарен възел и един общ  „гъвкаво разпределен хол“. Всички те са оборудвани с големи прозорци, които предлагат панорамна гледка на околността. Хотелът е описан като „екологично чист“, като  голяма част от своята енергия идва от слънчеви панели.

Дори има засадени палми и друга декоративна растителност. Според първите информации, цената на собствения  плаващ остров ще започне от около 3,6 милиона евро (2.90 милиона паунда) за базовия модел. Допълнителните екстри, които би желал даденият клиент все още не се рекламират, но повярвайте никак няма да са евтини.

Друга същественна придобивка е преработката на солената вода в питейна , както и пречистването на отпадните води.

От изявлението на  производителя не става ясно обаче, до колко е сигурен такъв вид остров платформа – визира се вълнението на морето.Обаче ако имате излишни пари, не се колебайте а инвестирайте.