Летен хит: неонов маникюр! » Красота

5
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ярки, модерни и колоритни – такива трябва да бъдат всички дами през горещния сезон! Не се страхувайте да експериментирате с визията си, независимо дали става дума за облекло, аксесоар или външния ви вид, видоизменен от нов разкрасителен трик.

Това лято безспорно ще се откроите, ако заложите на една от най-актуалните тенденции – неоновото. Вече писахме за манията на звездите по страхотните ярки обувки, но знаменитостите са влюбени в този тренд и по отношение на маникюра. Пример за това са Кристина Милиан, Кейти Пери и Риана, които сме виждали със свеж неонов лак.

Независимо дали става дума за наситено жълто, оранжево, зелено, синьо или розово – неоновите оттенъци върху ноктите ви, ще създадат още по-атрактивно излъчване на външния ви вид.

Може да лакирате всички нокти или да поставите акцент само върху безименния пръст, зависи от вкуса ви. Някои дами предпочитат да комбинират различни видове лак за още по-ефектен резултат, като създадат илюзия за модерната colour-block тенденция. Графичните рисунки също придават интересен завършек.

Сила, колорит и лятно настоение ще струи от визията ви, ако заложите на ярки нюанси. Съчетайте маникюра с облекло, аксесоар или бижу в неоново, но премерено и с мярка – два елемента от визията са достатъчни, за да се откроите.

Автор: Делица Цонева