Покани за сватба – създаване и поръчка | Презентация на сайта | Print2day.bg

1
Добави коментар
stroidan
stroidan

При нас може да отпечатате всичко, което е необходимо за вашата свабта или друго тържество.

Продуктът, който се радва на най-голямо внимание е сватбена покана, но в print2day.bg може да отпечатате и пликове, различни бланки и стикери, които да са в помощ за организацията на вашето сватбено тържество.

Поканите, които може да отпечате тук може да са с дизайн, който вече имате и само искате да прикачите за печат или пък да създадете свой собствен дизайн с помощта на приложението „флаш дизайнер“. Имаме и готови дизайни, които може да изберете, персонализирате и поръчате.

Как става отпечатването на покани?

Преди всичко е добре да си направите регистрация в сайта. След което може да отидете на начална страница и да кликнете на бутон „Картички“. ЩЕ ви се отвори прозореца, в който да оформите поръчката си. Тук може да изберете размер, брой, цветност, а също така от тук се прикачва и файла с вашия дизайн за покана или картичка.

Ако пък искате да създадете или изберете готов шаблон, просто отидете на линка „флаш дизайнер“. От там изберете изделието да е „Картичка“ и ще ви се заредят всички шаблони. Изберете един от тях и започнете да го редактирате така както на вас ви хареса. Когато приключите, запазете и натиснете „Поръчай“. Това ще ви отведе до страницата за порчъка, където ще може да дооформите поръчката, добавите в кошница и поръчате за изработване.

 

Започнете сега. Регистрирайте се и създайте вашите уникални продукти!