Врати във вашия дом

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Врати във вашия дом

Монтирана стъклена врата от Борман Комерс

Вратите – и интериорните и външните врати играят важна роля за вашият дом. Вратите могат да бъдат според вашият вкус и желание и да се съчетават напълно с вашият дом. При покупка на интериорни врати е нужно и да се съобразим с няколко неща, за да може вратите да се съчетават с дома Ви.

Първото нещо което ние гледаме когато тръгнем да купуваме врати е външния вид и цената. Често хората се подвеждат по цената и остават разочаровани от качеството на вратата. Външният вид също е един от най-често определящите фактори за покупката на една врата, защото интериорната врата е постоянно пред очите ни. Но разбира се външният вид на вратата трябва да се съчетава и с интериорът на дома и да приятно на обитателите му.
Другото нещо на което ние не обръщаме внимание ,когато ние си купуваме врата са дребните елементи на пръв поглед на всички интериорни врати също са от особено важно значение, дръжки на интериорни врати, панти, винтове, болтове и декоративни капачки.
Най-важното нещо при изборът на врата е материала, ако ще взимате външна интериорна врата то тя ще трябва да може да издържа на по-високи температури и да осигурява сигурност и спокойствие. Също трябва да прецените дали ще искате да изолирате шума. Сравнение с вратите от куха дървесина тези с плътната дървесина изолират всеки шум.

Когато решите да взимате врата, вие можете да си вземете врата с добър дизайн от магазина или да поръчате врата по ваш дизайн от дизайнер.За да разберете на коя от двете възможности да се спрете прочетете надолу:
Първото нещо което трябва да направите преди да отидете да вземете врата е да измерите разстоянието за съответната врата.
След това се съобразете с цвета на мебелите за може вратата да съвпада с интериора на дома Ви.
Трябва да изберете и подходящ материал за това е хубаво и да се посъветвате с консултант и тоя ще ви каже коя врата ще е най-подходяща за вашият дом но трябва да знаете както по-горе прочетохте ако Ви трябва врата за изолиране на шума вратите с по плътна дървесина са по-добри за изолиране на какъвто и да било шум а тези с по куха дървесина нямат това предимство. Вратите с по плътна дървесина могат да ви осигурят както и повече спокойствие така и да се запазят за по-дълъг период.  Но съответно и те са по-скъпи, но има и врати направени от шперплат и фазер който са по-евтини но нямат тези предимства и няма да могат да издържат дълго.  Посъветвайте се с ваши приятели и познати, който са взимали или могат да са ви от полза преди да вземете врата.