Най-тъпите имена на рапъри! (евър мадафака)

22
Добави коментар

Те са лоши копелета, израснали сред нищетата на гетото. Те си падат по мръсни кучки и купчини с пари. Те имат нелепи имена!

 

50 цента

Не е сериозно да си рапър с претенции, а името ти да звучи като 5 ст’инки. Иронично или не, през последните години и кариерата на Фифти се обезцени паралелно със срива на долара…

Вестникарчето (Paperboy)

„Ало, мамо, здрасти! Нямам търпение да ти споделя – най-накрая намерих мъжа с главно „М“! Той е артист. Рапър. Как се казва? Казах ли ти, че кара последен модел „Хонда“. Яко, а? О, за името му пак си ме питала. Сори, ама връзката прекъсва…  Не, не сменям темата. Ок, ще ти кажа – казва се Вестникарчето. Да, като децата, които разнасят вестниците. Ало, мамо…мамо…“

Човекът-птица (Birdman)

 

Както е казал Рачко Пръдлето от „Под игото“, човек за едната чест и едното красно име живее. В този ред на мисли противоречивият хип-хопър с нелепото име Човекът-птица, май е по-добре да си тегли 45-калибровия в главата.

Еминем

Кой би помислил, че вечно гневният на света и себе си рапър ще се кръсти на безобидните шоколадови бонбончета M.M. ? Само си представете например ако варненският рападжия Михаил Михайлов, по-известен като Мишо Шамара, си бе избрал псевдонима Мишо Лукчето. Не звучи респектиращо, нали?

Кермит

Нашите уважения, но да се кръстиш на герой от „Улица Сезам“ и да очакваш да те приемат насериозно може да си го позволи един-единствен човек и това е Георги Иванов – Гонзо. Ако не сте чували за този изпълнител с жабешко име, значи сте пропуснали голямата мания по бг хип-хопа отпреди няколко години. Кермит има записани няколко парчета с Колумбиеца и М’глата от албума им „Музика за сутеньори, бандити и гъзари“.

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари