Приложения подходящи за малкия и среден бизнес

4
Добави коментар
wweb
wweb

Много често, информацията е липсващото звено в подкрепа на вашия бизнес. С притежанието на устройства, като iPhone и iPad, имате изключително богатство, за което понякога не знаете. Смартфоните и таблетите могат да вдигнат нивото на всеки предприемач, с помощни приложения за малкия и средния бизнес. В тях са включени процеси, като проследяване на приходите и разходите..

..генериране на фактури и планиране на новите проекти, бързо, лесно и ефективно. Ето и първите пет, които ще ви представим:

BizXpenses Tracker – Съществуват безброй приложения, които помагат при проследяването на разходите и други финанови процеси, но със своя улеснен потребителски интерфейс и функции, BizXpenses Tracker изпреварва останалите конкуренти от този тип. Той поддържа различни валути и такси, организира данните около разходите на фирмата и лесно генерира отчети.

Billings Touch – Приложението е отлично за проследяване на времето и създаване на фактури за клиентите. Billings Touch е проектиран да отчита сроковете за плащане и услугите, свързани с него. Той в същото време конкретизира и разходите за въпросния период. Интерфейсът позволява да създавате и редактирате клиенти и бизнес планове, времето и сметките за точно определени задачи и услуги, генериране и изпращане на фактури и проследяване на плащанията. Приложението може да синхронизира и споделя данни с платформата Billings за Mac OS. Billings Touch ще ви е от огромна полза, без значение дали сте собственик на бизнес, или консултант, или дори фрийлансър.

iMargin Professional – Приложение, подходящо за всеки бизнес, който е свързан с продажбата и пласирането на продукти. Той предлага бързо и лесно калкулиране на излишъка и цените за продажба на стоките, като включва свързаните към тях данъци и такси, както и поддържа валути. Това, което прави приложението свръх ефективно, е интуитивния и елементарен начин по който се извършват калкулации, предлагайки и много по-сложни изчисления, при необходимост. iMargin Professional включва показването на архивни и основни диаграми, както и отчети.

 

Mindnode – Приложението е от типа „brainstorming“ и „mind mapping“. To дава на потребителя смесица от възможности – обмисляне на стратегии, творческо решаване на проблема, планиране и организиране на проекти, логическо мислене и др. Освен това, Mindnode предлага интуитивност, каквато други приложения от този тип, не притежават.

Note Taker HD – Ако сте от хората, които пишат бележките си на ръка, тогава приложението Note Taker HD ще ви даде всичко от което се нуждаете. С него ще имате възможност да планирате срещи, да си водите записки и всичко останало, което ви дойде на ум. С негова помощ можете ръчно да въвеждате всякаква данни, да пишете бележки и рисувате графики, използвайки единствено пръста на ръката си или удобната stylus писалка за таблети и смартфони. Някой от уникалните функции са – конвертирането на създадените от вас записка в PDF формат, богат избор от шаблони (включително busines templates), възможност за добавяне на изображения и снимки, към съдържанието, както и защита с парола.

 

Очаквайте още бизнес приложения за iPad и iPhone, съвсем скоро. A, междувременно може да споделите впечаленията си от подобен тип софтуер, който вие използвате.