Първите коментари за „Ледена епоха: Континентален дрейф 3D”

4
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

Четвъртото приключение на тигъра Диего, мамута Мани и ленивеца Сид, което дебютира в 3D формат през седмицата, се оказа най-гнилата анимация за годината. Не мога обаче да кажа, че съм изненадан. Нали помните сериозното разочарование, наречено „Ледена епоха 3: Зората на динозаврите”? Всъщност място за драми няма. Катерицата Скрат продължава да оправдава цената за кинобилет.

Вместо обаче да се поучат от грешките си, аниматорите от Blue Sky са затънали до гуша в порока déjà vu. Опитали са се да замаскират преповтарянето на сюжета с малко по-мащабен екшън и остроумни детайли. Ясно е, че децата ще се забавляват с анимацията, но по-възрастните зрители често ще поглеждат към телефоните си. Ако обаче очакванията са занижени, едва ли ще има сериозни разочарования.

И все пак се надявам, че всичко ще свърши дотук. Сюжетното безсилие най-вероятно ще срещне мамута, тигъра и ленивеца с извънземни нашественици в серия номер пет…

Рич Клай от Shadows on the Wall твърди, че „Ледена епоха: Континентален дрейф 3D” не е много умен филм, но въпреки това е забавен.

Пол M. Брадшоу от Total Film пък смята, че филмът изглежда остарял, благодарение на прекомерно лудите герои и претрупаната история.

Шон Мънро от What Culture недоволства, че остроумието, чарът и визуалният разкош на първите епизоди направо са се изпарили.

Лий Пач от Herald Sun стига по-далеч, обяснявайки, че „Ледена епоха: Континентален дрейф 3D” е просто една печатница за пари (2.5/5).

Мат Нийл от The Standard пък е на мнение, че главните герои трябва да бъдат отличени като най-скучните животни, водещи цяла поредица (2/5).

Важно е и вашето мнение, така че не го дръжте за себе си 😉

Премиера в България: 04.07.2012 (Ice Age: Continental Drift, Александра филмс / Twentieth Century Fox)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂