12 откачени модела обувки

20
Добави коментар

Луди, луди чепици:

Виждали ли сте ги преди? Това са обувките, с които Лейди Гага се появи в риалитито „American idol“. Не искаме и да си представяме какъв би бил мъжкият еквивалент на тези чепици. Или пък искаме… За по-самотните от вас, на които им се върти определен въпрос в главите, услужливо отговаряме: не, токчетата не се свалят.

 

 

Обувки „Мяу“ по идея на Коби Леви

 

Тези обувки са по дизайн на Николас Къркууд и са инспирирани от „Алиса в страната на чудесата“. Макар че с тази си визия, по би им отивало „Алиса в страната на кича“.

 

Кой би очаквал? Обувки „Лего“ на висок ток! Британският дизайнер на модела Фин Стоун (нищо общо с Флинстоун) предупреждава, че с носенето им рискувате да завъдите значително количество деца по краката си. Възниква и друг въпрос. Ако Пепеляшка бе с такива обувки, принцът лесно можеше да бъде измамен от някоя досетлива меркантилна кучка. Просто маха или добавя няколко пластмасови тухлички и напасва обувката спрямо размера си. Да благодарим на Шарл Перо, че не се е досетил за този хорър вариант на приказката.

За или против легализирането на тези обувки сте?

 

Ето един модел, идеален за блондинки

 

Боксьорски чепици.

 

Пожелаваме успех на смелчаците, които се пробват да ходят с тези. Те са вдъхновени от Гуо Пей, наричан, нескромно, азиатския Александър Маккуин.

 

Ах, какви са сладкиии….

 

Подборката не може да мине без прословутите обувки от месо на Лейди Гага. На тези от вас, които са решили също да си направят такива, припомняме, че този модел е с малотраен срок на годност.

 

 

С тези обувки „Междузвездни войни“ принцеса Лея от раз щеше да свали Хан Соло

 

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари