Лудогорец – Локомотив Пловдив

44
Добави коментар

Футболни прогнози

Лудогорец – Локомотив Пловдив Дата: 2012-07-11 20:30:00 Турнир: България, Купа

Футболна Прогноза за Лудогорец – Локомотив Пловдив: 1 (1.73 в Efbet)

Двубоят между Лудогорец и Локомотив Пловдив за Суперкупата на България ще се изиграе на стадион Лазур в Бургас. Срещата ще бъде предавана пряко по канала на цифровия оператор „Булсатком“ – ТВ+.

Тимът от Разград постигна исторически дубъл през миналия сезон, като спечели „А“ група и вдигна Купата на България. В този случай по регламент в мача за Суперкупата на страната шампионът трябва да се изправи срещу финалиста за Купата.

Любопитното е, че стадионът на Черноморец прие и финала за Купата на България, в който Лудогорец обърна пловдивския Локо за 2:1 и триумфира с трофея.

Старши треньорът на разградчани Ивайло Петев ще разчита на халфа Емил Гъргоров в този мач. Капитанът на тима лекува контузия, след контролата с Динамо Букурещ (3:1). „Вече се чувствам по-добре. Раната на крака ми зараства“, каза Гъргоров.

Петев смята да използва двубоя за суперкупата като репетиция за срещата с Динамо Загреб от втори квалификационен кръг на Шампионска лига на 19 юли. Най-вероятно треньорът ще пусне състава, с който неговият отбор победи с 3:1 Динамо Букурещ. Специалистът остана много доволен от представянето и не смята да прави промени. Единственият пост, за който младият Петев се двоуми, е вратарският. В мача срещу румънците треньорът заложи на новото попълнение Чворович, но сърбинът направи няколко грешки, едната от които доведе до дузпа за Динамо. Това е накарало Петев да се замисли дали да не пусне под рамката Голубович, който цяла пролет бе титуляр.

Наставникът на „орлите“ заяви, че се надява на успех срещу Локомотив: „Това е турнирна битка, която дава право да спечелиш купата. Ще се постараем да покажем добра игра и да спечелим двубоя“.

Локо Пд пък приключи лагера си в Австрия с реми 1:1 в събота срещу втория в катарското първенство Ал Джаиз. В останалите 4 двубоя победи Легия с 2:1 и загуби от Стяуа (0:4), Зестафони (2:3) и ЧфР Клуж (1:4).

Коефициенти на Efbet

Лудогорец – 1.73
Равен – 3.80
Локомотив Пд – 4.20

Efbet ви предлага и безплатна игра за двубоя за Суперкупата, в която можете да спечелите безплатен залог за 20 лева, ако познаете точния резултат. Подробности прочетете на сайта на букмейкъра.