Игра „Секси на плажа!“

1
Добави коментар
pgp

Представи си прекрасен плаж, шума на морските вълни, бриза, който си играе с косата ти, и жаркото слънце, което гали кожата ти. И себе си в перфектна форма, загърната в красиво парео в горещи цветове…
Знаем, че лятото е сезонът на горещите страсти и незабравимите дни, изпълнени с невероятни емоции, затова искаме да ти подарим това чудесно усещане!

AVON и Cosmopolitan те предизвикват да бъдеш най-секси мацката на плажа!

Впечатли всички с перфектните си бедра и дупе, за които си се погрижила с помощта на антицелулитния крем Cellu-Defy, и индивидуалния си стил, който си допълнила с ефектното парео Aztec!

Спечели комплект парео Aztec и антицелулитен крем Soluions Cellu-Defy, като отговориш на въпроса „Без какво не отивам на плаж?” до 20 юли на email [email protected] със заглавие на имейла „Секси на плажа…”

На 25 юли 30 от вас ще разберат, че съвсем скоро ще могат да се изфукат със страхотните си нови придобивки, за да бъдат секси на плажа. Точно навреме за едно незабравимо море! 😉

Краен срок за участие: 20 Юли 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.