Мода Есен/Зима 2012-2013

32
Добави коментар

Мода Есен/Зима 2012-2013

Share on Facebook

Tweet

Pin on Pinterest

Защото модата е вдъхновение за всяка истинска дама по всяко време на годината, нищо че още е лято, ви предлагаме да надникнем заедно в бъдещето и да видим какво ни очаква през есенно-зимния сезон 2012.

Цвят. Цвят. Цвят.
Модните познавачи ни подсказват, че тази есен ще ни изкушава магията на неоновите цветове. Елементи от 60-те години ще се комбинират с нео поп принтове, а резултатите ще задоволят провокативния дух на дамите, които искат да са по-закачливи и студът не ги плаши! Формите варират и предлагат разнообразни силуети за различни вкусови предпочитания. Ризите и панталоните, целунати от неона ще предизвикат модния ви усет и ще ви насърчат да поемете към нови модни хоризонти. Минималистичните модели отново ще напомнят, че жената е секси във всеки сезон. Нео-магията ще ни въведе подобаващо в сезона, нали?

Жаклин Кенеди: 21st Century Edition
За по-консервативните дами има алтернатива, която обаче е не по-малко шик от провокативните цветови гами. Красотата на есенно-зимния сезон ще бъде пресъздадена в семплите форми, пастелните цветове и изчистените модели.

Любителките на екстравагантната визия пък ще се потопят в очарованието на 60-те години. Високата талия, правото палто и елегантните ръкавици ще напомнят за образа на Джаки Кеннеди – една незабравима модна икона!

През сезон есен/зима 2012-2013 правата кройка ще задава линията не само на вталените модели, а и на по-свободния силует.

В прегръдката на зимата
Дизайнерите ще ни напомнят за плетките и кожите, които и тази година са на мода. В прохладните есенни следобеди ви препоръчваме да помислите за онази цветна жилетка в гардероба, която си мислите, че е демоде, а всъщност е скрито модно оръжие. Незаменимо в студените зимни вечери пък ще бъде екстревагантното кожено палто – с него хем ще бъдете забелязани, хем няма да станете жертва на лошото време.

Модните диктатори апелират да заложим на брошката и на по-едрите бижута и аксесоари, а обувките ще са отново любимите кожени боти и ботуши, с които също можете да експериментирате откъм цветове.

Сега вече сте говоти да посрещнете наближаващия есенен сезон. Как се чувствате по-уютно – в консервативния стил или екстравагантната визия?