Модерни часовници за модерни хора!

1
Добави коментар

    Дамските часовнци са едни от най-стилните аксесоари, на които можем да разчитаме за всяка своя визия – независимодали става въпрос за ежедневието или за някой официален повод. Каквото и да прави, съвременната жена има нужда от своите аксесоари. Модата й предлага толкова много възможности, че тя няма как да не се възползва. За всеки съвременен тоалет, за всяка дамска дреха, за всеки стил съществуват купища модни аксесоари с най-разнообразна и интересна визия. Но от всички тях най-уверсални и най-любими днес са часовниците. Много модели дамски часовници изглеждат като истински бижута на нежната женска ръка – проблясват с декоративни камъни, изпъква със стилна кожена верижка, някои от тях впечатляват с масивен и грубоват дизайн… възможностите са толкова много! Но една особена тенденция се откроява през последните години в модата за дамски часовници – много от моделите са груби, открояваши се, масивни, просто няма как да не ги забележите. Това е стила на модните аксесоари – те правят солиден акцент в облеклото. Ето защо през последните години стана и особено популярна марка за часовници Casio, която предлага именно такъв стил в своите модели. Това е естествено за мъжките часовници, по ни учудва тази масивна визия в дамските модели, но тя е факт, такава я изисква съвременната мода и марките са някак длъжни да се съобразят. Но и един друг факт е на лице в съвременната мода – днес като че ли всичко е модерно! Всеки един стил може да бъде модерен, стига да го използвате с вкус. Затова ако предпочитате фините и нежни модели дамски часовници, можете дери такива да намерите в огромно разнообразие. Днешно време модата няма намерение да ограничава никого, а точно обратното да ни позволи да откроим своята индивидуалност. Именно затова дори в марка като Casio, която през годините е утвърдила грубия и солиден, уникален дизайн за своите модели, предлага и нежни и семпли дамски часовници.

    Уникалното на известната японска марка за часовници Casio винаги е било в това, че тя не само предлага свой характерен стил с всеки модел, но и че нейните линии, всяка сама по себе си носи отделно послание и лесно може да заинтригува хората с различни занимания, хобита и стил на живот. Да вземем например линията Pro Trek, която доскоро не беше толкова популярна, но през последните модни сезон вдъхновява потребителите по цял свят с авантюристичния дух на своите модели. Самото послание на колекцията Pro Trek е „Живей на ръба!“. Тя предлага невероятни модели за авантюристите, чийто живот е изпълнен с опасности и динамика! Посланието на Casio  Pro Trek е, че всяко приключение започва от самия теб и че няма непостижими цели, стига да имаш правилното отношение и правилната екипировка, естествено. А в това число безспорно влиза и часовник, който може винаги да ти даде не само изключително точно време посредством радио сверявани, но ти предлага и уникалните екстри като дигитален компас, алтиметър, барометър и термометър. Това е часовник, предназначен за катерачи, за любители на височините, за изледователите и на най-високите планини, за екстремните спортисти! За всички катерачи, които обичат да „живеят на ръба“ часовникът Casio Pro Trek предлага и уникалната функция за сумиране на височините, за да могат те да следат своите резултати и рекорди, а общото сумиране на височините дава информация за всички километри, които сте извървяли във вертикална посока, за да си пазите винаги добра статистика! Освен това часовниците Pro Trek могат да се оценят и като връх на Casio по отношение на здравина и устойчивост. Моделите им са изработени с верижка от титаниева сплав, косрпус от титан и полимерен материал и минерално стъкло, устойчиво на надрасквания. Всичко това са качества, необходими на спортния часовник от този ранг, където устойчивостта и точността са на първо място!

    Часовниците Casio са собственост на едноименната японска интернационална компания, която има солидни постижения в някои области на електрониката, но в света е най-популярна с първите калкулатори и стилните си линии часовници. Марката реализира някои много успешни линии, като най-популярните са G-Shock и Baby-G. Първата линия е предназначена за спортисти и военни и отговаря на условията за по-екстремно ползване, докато другата линия – Baby-G, са по-стилни модели, в повечето случаи дизайнерски и вдъхновени от някоя известна личност. Последната линия часовници Baby-G, например, са вдъхновени от американската поп певица Ke$ha, а печалбите от всеки продаден модел отиват за благотворителност. Това е много честа практика, свързана с часовниците Casio и в частност с линията Baby-G. В случе средствата от продажбата на всеки един часовник от последната серия на Baby-G ще отидат към Световна организация за защита на животните, включително диви животни, животни за лабораторни опити и домасхни любимци. В това отношение серията часовници Baby-G е постигнала много успехи, което говори за нейната ефективност. Това е специална лимитирана серия на часовниците Baby-G, която има и колекционерска стойност. Каква по-добра причина да си купиш наистина качествен и скъп часовник. Всяко подобно събити и благотворителна дейност стимулира гражданската съвест на обществото, но, не можем да отречем, че е и една доста добра реклама за марката Casio, и още повече за линията Baby-G. Освен всичко това марката Baby-G предлага едни от най-стилните и уникални по рода си дамски часовници, с неповтроим дизайн и актуално звучене за времето си, не само защото отговарят на повелите на времето и гражданското общество, но се съобразяват винаги и с актуалните модни тенденции. За уникален и неповтроим стил, който искате да постигнете с вашия часовник, със сигурност трябва да потърсите някой от моделите на Baby-G. Те ще задоволят вашите високи изисквания за качество, стил, модерна визия и най-актуални цветове.

    G-Shock е една от най-популярните линии часовници на марката Casio, която е известна по цял свят със своите прецизност, високи технологии и изключително модерен дизайн. Идеята за създаването на линията Casio G-Shock е ориентирана най-вече в постигането на един уникален и много издържлив часовник. Това означава и името му. Всеки един от моделите в линията часовници G-Shock е изключително устойчив на всякакви механични въздействие – удар, надраскване, силни вибрации и сътресения. Това е голяма необходимост за всеки часовник днес, имайки пред вид динамичното и безспирно време, в което живеем. Линията G-Shock е създане за военни и спортисти, за хора, изложени на интензивни външни вличния, които имат нужда от повече сигурност и устойчивост. Това са часовници, които ще издържат на всеки удар и всякакви метеорологични условия. G-Shock часовниците са устойчиви и на вода, снабдени са със специално минерално стъкло, което е изключително устойчиво на надрасквания и счупване. Верижката на тези уникални часовници в повечето модели е подсигурена с двойно закопчаване, за още по-голяма устойчивост. Повечето модели предлагат верижка от висококачествена стомана, която не само ще ви предложи здравина, но и уникално усещане за сила и динамика. Casio G-Shock е линия, специално създадена за динамичния човек със спортен и авантюристичен дух, чието ежедневие никога не се намира в покой. Независимо от силната динамика и невероятно спортен дизайн на часовниците Casio G-Shock, те не предлагат строго спортна визия. Дизайнът им се адаптира перфектно и към елегантната визия на модерния мъж. Това са часовници, които не изискват спортно облекло, а са универсални за всеки случай, незавсимо динамичното им излъчване. Съвсем типично за марката Casio и моделите G-Shock предлагат едни от най-прецизните часовникови механизми. Посредством технологията на атомния часовник те ще ви дават винаги най-актуална информация за точен час в реално и световно време, за да сте винаги в крак с неговата динамика!

    Casio е интернационална компания, занимаваща се с производството на разнообразна електроника, която е основана в средата на минали век в Токио и оттогава утвърждава сериозни позиции на световния пазар. Японската марка произвежда множество електронни продукти като мобилни телефони, камери, музикални инструменти, часовници, но печели своята огромна популярност с първите електронни калкулатори. Въпреки тази ненадмината слава, днес марката Casio е позната масово сред потребителите главно със своите стилни и изключително качествени ръчни часовници. В тази област марката дори прави някои уникални технологични иновации, които в последствие се ползват от часовникарите по цял свят. И всичко това поради факта, че часовниците на Casio са едни от най-точните в света, с безпогрешно прецизен механизъм. Отличителен белег на часовниците Casio е техния груб и едър дизайн, проектиран да бъдет преди всичко устойчив на удар, вибрации, вода и изобщо на всякакви механични въздействия. С марката Casio днес можете да намерите класически аналогови часовнкици, както и съвременни дигитални модели, които автоматично приемат радио сигнали от мястото, в което се намирате, и с атомен часовник сверяват винаги изключително точно време. И тъй като визията на часовниците Casio си е характерна и неизменна през годините за марката, то можем смело да заявим, че и в този случай „визията продава“. А Casio определено знаят как да рекламират своите продукти. Изключително стилната и спортно динамична линия на Casio – Edifice,  еедин от основните спонсори на Формула 1. В състезание за надпрева и точно време, да избереш Casio Edifice за свое търговско лице определено означава добра реклама. И все пак не е учудващо, понеже часовниците Casio Edifice предлагат едни от най-надеждните механизми и най-точни хронометри, каквито са необходими в състезание за скорости и време. Освен всичко това часовниците от серията Edifice отразяват и характерния, динамичен дизайн на един спортен автомобил. Циферблатът на много от модели наподобява скоростното тъбло на спортната кола и вдъхва невероятното усещане за динамика и скорост. Ако търсите наистина точен и спортен часовник, вашето решение е Casio Edifice!

    Днес часовникът е един изключително модерен и много универсален аксесоар, който мъже и жени използват за своята ежедневна визия. Казвам универсален, именно защото той перфектно се вписва в модерната визия и на двата пола, но и защото може да се използва за аксесоар както в ежедневието, така и към по-елегантен тоалет за по-специален повод. Красивия и стилен часовник може да се съчетае идеално дори към елегантна дамска рокля за вечерното излизане. В този смисъл часовникът в съвременната му форма и функции е едно невероятно бижу. Същото се отнася и за мъжката мода. Няма мъжка визия и стил, които да не могат да приемат като аксесоар часовника. Ето защо днес едни от най-купуваните аксесоари са именно часовниците. На пазара се предлага огромно разнообразие от всякакви марки и модели, но с особено и вечно очарование изпъква една утвърдена японска марка – Casio. Тя предлага своите уникални модели часовници в няколко серии с изключителни качества, като всяка серии има своите отличителни белези и предлага на потребителите конкретни функции. Най-популярните и търсените серии на марката Casio са G-Shock, Baby-G, Edifice, Beside, Sheen, Pro Trek, Wave Ceptor и други. Всички те предлагат богати колекции от модели, подходящи за всеки стил. Някои серии са изцяло само за мъже, други пък са само за жени, трети са универсални, но всяка от тях има своето послание. Колекциите на Casio G-Shock например са часовници изключително за мъже и по-точно мъже, любители на екстремните забавления и изживявания, те са изключително устойчиви на всякакви механични и природни явлениям издържат на удар и вода, тъй като първоначално са създадени за военни и спортисти. От друга страна серията Casio Baby-G е типично женска, но това не означава, че предлага наситени с камъчета дребнички модели дамски часовници, напротив, дори дамските модели на Casio запазват своя характерен стил и грубоват дизайн на часовници, които просто трябва да бъдат забелязани.

    Часовниците Casio са една от най-популярните марки часовници с дългогодишна история, която поддържа своите традиции и до днес и в нашето съвремие все още ни предлага много нови колекции и едни от най-качествените модели часовници. Освен със своите уникални модели часовници, марката Casio е широко известна в цял свят с производството на първите електронни калкулатори. Марката за часовници Casio е създадена през далечната 1946г. в Токио, Япония. Въпреки широките сфери в електрониката, с които се занимава марката Casio, тя и до днес си остава най-известна с изключително издържливите си и масивни ръчни часовници. Днес най-вече са се утвърдили модерните технологии в часовниците Casio, които се включват LCD дисплеи разработената от Casio специална технология за аналоговите часовници. Една от най-популярните технологии на часовниците Casio, която и ги прави толкова надеждни и прецизни, е технологията на атомния часовник, който използва радио вълни и дигнал, за да поддържа винаги изключително точно време. Часовниците Casio се продават на широкия пазар в няколко линии или серии, които се отличават с характерни за марката си белези. Те предлагат всяка година нови колекции и модели в тях, а голяма част от класическите модели часовници Casio се актуализират и обновяват също периодично. Така те предлагат нови тенденции на класическите си любители и много често носят дори колекционерска стойност. Една от най-известните линии на часовниците Casio носи името G-Shock и е популярна с това, че предлага модели за спортисти, военни и изобщо любители на екстремните изживявания, защото тези часовници са изключително силно устойчиви на удар, вибрации и всякакви по-тежки механични въздействия. Друга известна серия от часовниците Casio е Baby-G. Тя предлага предимно дизайнерски и лимитирани издания на своите модели. Това е линията, вдъхновена от различни социални прояви и рекламиране често от известни личности. Това линията часовници Casio с най-огромна популярност в това отношение, а приходите от нея отиват за благотворителност.