Ирена Милянкова налапа Куката

29
Добави коментар
ledzep
ledzep

Ирена Милянкова налапа Куката

Мариан Вълев в страстен роман със Съни от „Под прикритие“

Новите звезди от БГ сериала „Под прикритие“ Ирена Милянкова и Мариан Вълев-Куката не крият, че са любовници – пише „Уикенд“. Актьорите не пропускат повод да демонстрират топлите си отношения. Преди броени дни те се появиха заедно на спортно събитие за деца и не се отлепиха един от друг. Влюбените гълъбчета се разхождаха хванати за ръка и непрекъснато си разменяха страстни прегръдки.

Любопитното е, че синът и дъщерята на Ирена също станаха свидетели на тяхната интимна близост. Актрисата беше довела със себе си две от четирите си деца и не се стесняваше да се натиска с новата си тръпка пред очите на хлапетата.

За връзката между Ирена Милянкова и Мариан Вълев се заговори още преди две седмици. Тогава двамата бяха изловени от папараци да разменят ласки в столично заведение. Появиха се заедно и на сватбата на колегата си Ивайло Захариев.

Ирена е майка на 4 деца от 15 години по-възстрастен мъж от нея. Куката пък няколко месеца ходеше със сестрата на актрисата Яна Титова – Невена, но наскоро я заряза – отбелязва изданието.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
връзка, Ирена Милянкова, Мариан Вълев-Куката, страстен роман