Блог | Hamali.BG

9
Добави коментар
Hamali.BG
Hamali.BG

Привет от Хамали.БГ. Както знаете освен дейността по преместване на дома и офиса фирма Хамали.БГ предоставя на своите клиенти всякакви консумативи, придружаващи преместването на багаж.

При нас освен висококачествени крафт кашони може да намерите трипластов аеропласт, амбалажна хартия за опаковане, стреч фолио, чували, скоч и машинка за запечатване на кашони.

Всички тези артикули може да се пазаруват свободно и онлайн в нашия дъщерен сайт www.kashoni.bg

В този пост обаче искам да засегна темата за един деликатен и сравнително нов за България продукт- кашон гардероб.

Кашонът гардероб е кашон с размери 50х50х120см. височина. Използва се при преместване и транспортиране на дрехи на закачалка- костюми, рокли, сака, ризи и други.

Напълнено с дрехи изделието задължително се премества и транспортира във вертикално положение, като за по лесното му носене и боравене отстрани са направени предвидливо отвори за ръце.

На лицевата част на кашон гардеробът е разположен голям отвор през който се поставят дрехите по закачалката, която пък е закрепена на две „уши“, непосредствено под капака, в най- горната част на гардероба.

След като дрехите се поставят на закачалката отворът на предната част на кашона се затваря и кашонът задължително се подсилва с тиксо.

При тези размери, този кашон събира от 8 до 10 закачалки с дрехи, като качественото велпапе гарантира здравината на кашона и при по тежки облекла.

Надяваме и вие да се възползвате от тази нова наша екстра.

Поздрави от Хамали.БГ

бутон за споделяне