Ретро-футуристични led обувки

2
Добави коментар
dianid_ad
dianid_ad

 

Стиймпънкът най-общо може да се определи като ретро-футуристичен жанр в литературата, социалния живот, в последните години и в дизайна, и облеклото. Той събира в себе си черти от научната фантастика, фентъзито, гротеската, анахронизма. В днешно време, обаче, стиймпънк вълната е все по-близо до обикновения човек. Характерни за стила са най- вече внедряването на фрагменти и части от отживяли времето си предмети- часовникови механизми, зъбци, колела и прочие.

Какво обаче обединява стиймпънкът и светодиодното осветление- тази джаджа- винтидж обувки на високи токове, допълнени от малки led лампички.

Разноцветни кристали украсяват предната и задната част на обувките, а платформите и петите  светят, контролирани от дистанционно. Да! Дистанционно управление.

Можете да включвате и изключвате като избирате измежду 16 цвята и 5 режима на на работа. Яркостта също може да се контролира и всяка една обувка разполага със собствено зарядно устройство и 12 волтови  литиево-йонни батерии.  Благодарение на led светлините тези токчета са идеалният за шантавите  жени, обичащи обувки с ретро и същевременно модернистичен привкус.