Как да открием истинската си половинка?

22
Добави коментар
news359
news359

Скъпи господа, чудите ли се как да откриете истинската си половинката, тази, която е другата половина на сърцето, същността, интересите и дори другата половина от вас самите? Какви са според вас най-често срещаните характеристики, че точно тази жена е вашата половинка, вашата сродна душа?

Сега ще ви споделим няколко разкрития на мъже, посочили своя опит и  самосъзнаване по пътя на откриването на истинската жена за тях.

“Дълго бях сам, беше ми тъжно, самотно, имах приятели и още имам разбира се, илизах, но чувствах празнота вътре в себе си. Запознах се в последствие с една дама и как да ви кажа, преди бих се изсмял на това, ако някой ми го каже, но след като проведохме един съвсем норрмален разговор, аз имах чувството, че я познавам от години, като че ли беше някакво отражение на самия мен, жена, която знае какво иска, изслушва ме, аз нея, просто има нещо,  което  ти трепва отвътре, когато откриеш човека”, разказва 32-год. Майкъл Фроуз от Мичигън.

“Аз пък открих жената, която плени сърцето ми от раз, доста късно, всъщност, не, не беше късно. Когато я срещнах аз бях женен вече 15 години, но както казват хората,  любовта идва неочквано и непридвидимо. Не съм изневерявал, но сърцето ми не беше на жената, на която трябваше да бъде. Обикнах тази жена, която ми даде цялата обич и искреност, и подкрепа, които ми бяха чужди”, споделя 45-годишният Мико Торес от Мексико.

Това са само част от хилядите подобни истории, които разказват за срещата между иделания мъж и иделаната жена, които остават идеални един за друг.

Характеристиките именно на вашата иделна половинка може да определи само вашето сърце и усещане, а може и характеристиките да са излишни, просто усещането, че точно тя е жената, с която ще бъдете завинаги щастливи, обичани, разбирани и подкрепяни и в добро, и в зло./news359

Ню Йорк/САЩ