Jim Beam, зарове и триумф на Башар Рахал

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

С тези три неща може да се синтезира онова, което се случи снощи в столичния клуб Jim Beam в Студентски град, където се проведе 11-тият тематичен турнир по Генерал. Както става ясно, на събитието имаше безкрайни количества качествено уиски и безкрайни количества родни известни личности. Как да не си пийне човек!

Всяка година Jim Beam организира турнир по Генерал – онази толкова симпатична игра с пет зара, при която участниците трябва да разчитат на късмет и може би малко усет. Така или иначе, когато на масата има винаги пълна чаша с уиски, късметът няма как да не ти се стовари на главата. Началото на вечерта бе дадено с дегустация на двата най-нови вида уиски – Jim Beam Honey и Jim Beam Devil’s Cut. Те бяха представени от Фред Ноу, който е част от фамилията Бийм (ликът му е на бутилката).

След това започна същинската част – масово мятане на зарове, пълнене на чаши, от време на време съпроводено от възгласи за някого, успял да хвърли Генерал (пет еднакви зара). Състезанието започнаха десет отбора, като сред участниците бяха Светльо Витков, Наско от Б.Т.Р., волейболистът Евгени Иванов, Киро Скалата, Мария Гроздева, Башар Рахал, Луиза Григорова, Били Хлапето, Графа и съпругата му Мария и още много други.

Голямата награда – пътуване за двама до семейната дестилерия на Jim Beam в Кентъки, спечели Башар Рахал с резултат от 143 точки, а второ място зае Киро Скалата, който обаче едва ли е особено нещастен, тъй като получи кашон с уиски. И все пак, за пореден път Скалата остава втори, което му носи кашонена утеха и надежда за алкохолна забрава всеки месец

Най-голям карък се оказа Моисей, който записа славните -6 точки, а в допълнение бяха раздадени още награда за най-шумна агитка – Денис и приятели, за талисман – Албена Михова и за най-атрактивен играч – Мис България 2011 Ваня Пенева.

За да не ви засипваме със сухи думи без лед, най-добре се насочете директно към галерията ни, където можете да усетите поне отчасти атмосферата от 11-тия турнир по Генерал и да видите звездите с блясък в очите и зарчета в ръката…