Няколко продукта, които видяхме по телевизията и излизат много по-евтино тук-всичко за 1 лев

26
Добави коментар

Заглавието е малко дълго, но пък става ясно за какво ще говорим тук. По телевизията ставаме често свидетели на протяжно дълги реклами на продукти, които с напредъка на гледането започват да ни изглеждат надеждни и полезни. Най-често ме отказва цената накрая.

Тук на помощ идват приятелите от TinyDeal. В този сайт откриваме и истинската цена на продуктите и точно на тази цена си струва да опитаме дали нещата работят.

Пазаруването от сайта става супер лесно, необходима ви е само регистрация в PayPal или пък директно с Вашата Visa или Master карта. Доставката е безплатна, a наличието на склад във Великобитания прави доставката още по-бърза.

Та ето няколко примера за продукти, които винаги сте искали да пробвате, но цената ви е спирала:

Цената им в TinyDeal варира между 1 и 2$, като за количества има и отстъпки. Твърдят, че ускоряват матаболизма, повишават тонуса и още много екстри… На тази цена си струва да се опита. Има ги в различни размери и цветове, както и модификации. това го беше видял приятел по телевизията на цена около 70 лева, но ме помоли да проверя дали го няма по-евтино някъде. Има го и струва 1.63$ !!!
Беше с уклончиво мнение за продукта, вършело работа, но не със великолепният резултат, който е очаквал. Може да опитате и вие Реално си представлява силиконов пръстен с магнитче, което би трябвало да притиска магическа точка на тялото ни и по този начин да се намали апетита ни. Виждал съм го за 15лв, на 8лв, но за 0.98$ никой друг не го продава.

Това са само няколко предложения от хилядите неща, които може да купите на изгодна цена от TinyDeal, разгледайте. Заслужава си! Един малък съвет – напрвете си  и регистрация, всяка покупка ви носи точки, които в бъдеще могат да намалят от цената на следващи покупки.