Как изглежда домът ти? – I част

28
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Зодиакалният знак оказва влияние върху характера и вкуса ни. В какъв дом ще живеем зависи от нас, но той трябва да бъде в хармония с личността ни. Ето как трябва да изглеждат жилищата на различните зодии, за да се чувстват добре в тях.

Овен – Силен, енергичен и смел.

За жилището на овена за подходящи светлите стени – в бледо оранжево, жълто, светло синьо и т.н. Общият вид на интериора е: лека мебел в класически стил, паркет на пода, ниски масички, всевъзможни стъклени аксесоари. Не са необходими завеси или щори.

 

Телец – търсещ, искащ. Мечтател.

Въпреки своята сила и твърдост, често избира романтични решения – възглавнички, шарени килимчета, романтични завеси и т.н. Харесва комбинацията на пастелни тонове с изумрудено, оранжево, лилаво. Идеален за него е стил рустика.

Близнаци – променливи, мислещи. Обичат приключенията.

Нуждаят се от дом, който лесно се променя. В него със сигурност няма тежки мебели. Биха избрали само най – модерните и съвременни интериорни решения. Биха се зарадвали на странни комбинации като модерна стъклена масичка и ваза от китайски порцелан върху нея.

Рак – Социален и романтичен път, тайнствен.

Девизът му е “Моят дом е моята крепост”. Ето защо той би избрал спокойни, сдържани тонове – тъмно синьо, тъмно розово, кафяво. Тези цветове добре се комбинират със светли полупрозрачни завеси и аксесоари, които фокусират много мечти и спомени.

 

Лъв – щедър, търсещ лукса и благоденствието.

Той винаги избира най-скъпата, но в същото време най-ценната, и задължително най – оригиналната вещ. Това може да е ваза – изключителна колекционерска рядкост или ценно текстилно пано за стена. Лъвът предпочита благородните цветове, които лесно се комбинират помежду си – тъмно синьо и кремаво, бежово и кафяво. Типичната атмосфера в дома на лъва е луксозна.

Дева – Умна, съобразителна, критична.

Девите са решителни и практични, обичат чистотата и реда. В техните домове ще откриете много прави линии и чисти геометрично форми. Имат безупречен вкус. Те никога не биха направили погрешна комбинация. В техния дом цветовете винаги си подхождат безотказно – кремаво, розово, оранжево и кафяво. От техните идеи се ражда един минималистичен, но функционален интериор.