Как изглежда домът ти? – II част

15
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Везни – Уравновесени, със стил.

Балансирани хора, които биха предпочели спокойния интериор, не харесват нищо екстремно. Ето защо в техния дом царува удобството и хармонията. Обичат топлите цветове, класически нюанси като кафе с мляко, синьо, сиво, пастелно розово. Често обаче везните се лутат в различни интериорни стилове, докато направят своя избор.

Скорпион – Силен, властен, страстен и енергичен.

Тези хора харесват наситения червен цвят, както и стилната комбинация – черно и бяло. Добре е обаче, особено по-чувствителните представители на зодията, да не прекаляват с яркия тон, защото той допълнително ги напряга и възбужда. Може обаче да бъде използван в отделни елементи – завеси, възглавници, украшения, полилеи. Скорпионите предпочитат класическия стил в мебелите, но понякога се впускат и в екстравагантното.

Стрелец – чаровни, пленителни, мобилни.

Сякаш за тях са създадени мебелите, които бързо променят формата и мястото си – модерни масички, столове и фотьойли с метални крачета, рафтове на малки колелца. От цветовете предпочитат жълто и кремаво, светло зелено, понякога оранжево. Домът им е нестандартен, но уютен.

Козирог – стабилни, разумни, интуитивни.

Представителите на тази зодия са много консервативни – както по отношение на мебелите в своя дом, така и по отношение на живота изобщо. Едно посещение в исторически музей може лесно да накара козирога да смени интериора си. Харесва “неостаряващите” вещи и класическите идеи. Акцентира върху черното, бялото и червеното. Рядко експериментира.

Водолей – ексцентричен. Мечтател.

В дома му ще откриете ексцентрични предмети и комбинации, например лилав цвят, комбиниран с цвят каки, синьо наред с оранжево, маса с неправилна форма или няколко различни модели столове, в един и същ цвят. Добре е да има водни пространства или поне аквариум.

Риби – Чувствителни, раними и романтични

В дома им винаги има известна доза мистизизъм. Те обичат стил рустика, но и загадъчността на изтока. Харесват удобството и простора и въпреки това са склонни към натрупване на голямо количество вещи и дреболии, които по принцип отнемат голяма част от жизненото пространство.