Дъщерята на Кичка Бодурова катастрофира

5
Добави коментар
kocet
kocet

Момичето се е отървало само с рани по главата и лицето, но новият му кадилак бил смлян…

Кичка Бодурова не отложи концерта си в Бургас, макар че минути преди за излезе на сцената на Летния театър в града научи, че дъщеря Кристи е катастрофирала. Момичето се е отървало само с рани по главата и лицето, но новият му кадилак бил смлян.

Поп певицата изнесе грандиозен двучасов концерт в родния си град, а минути преди началото му Кичка научила неприятната вест, че 20-годишната дъщеря Кристи е направила катастрофа в Лас Вегас.

За притесненията на изпълнителката на „Обичам те, майко България“ двухилядната публика изобщо не разбра. Зрителите станаха на крака при прочувственото изпълнение на „Цвете в душата“. По лицето на певицата се стичаха сълзи.

„Песента е по текст на Развигор Попов и е посветена на моята дъщеря. За първи път пея „Цвете в душата“, каза след концерта певицата. За него тя пристигна със съпруга си Крис Зарпас. Дъщеря им, която е студентка по телевизионна журналистика във Вегас, през това лятото работи като сервитьорка в един от най- престижните барове на Лас Вегас.

За концерта в Бургас специално пристигна от Кипър братът на Кичка – Мишо Бодуров. В спектакъла участва Стоянка Мутафова заедно с комедийните си колеги Дидо Мачев и Елена Кънева.

По предварителна програма концертът трябваше да бъде на 19 юли, но бе отложен за 21-и заради обявения траур след атентата на летището в Сарафово, пише БЛИЦ.

23/07/2012