Дъщерята на Искра Радева избяга в чужбина

1
Добави коментар
yApple

Елена Станулова, дъщерята на водещата Искра Радева, е напуснала България, съобщи сп. Story. Причина за бягството ѝ се оказали предупрежденията от нейни близки и приятели, свързани с избухването на скандала около популярните момичета на повикване, сред които се спряга и собственото ѝ име.

Елена взела ключовото решение, след като била посъветвана от майка си, която я убедила, че ще е добре да напусне страната за малко. Това е и причината Елена да изчезне от светските събития, да напусне работата си в дирекцията „Протокол“ на бившия министър на транспорта и да се отдаде на пътешествия зад граница.

Със себе си Станулова взела и партньора си – стабилен бизнесмен, допълва светското издание.

Припомняме, че след полицейска акция и последвалите арести на собствениците на модна агенция „My Agency“, сред които е и Мистър България 2003 Мирослав Йончев, в медийното пространство бяха изложени имената на не една и две родни красавици, които бяха описани като скъпоплатени компаньонки. Сред тях беше и името на Станулова.

Упорито започна да се говори, че „My Agency“ всъщност е каталог за високоплатени компаньонки. Там освен името на Елена Станулова присъстваше и Черната Златка. Когато беше помолена да коментира новината, дъщерята на Искра Радева отговори: „Не ме занимавайте с глупости. Не може да твърдите, че всички манекенки са проститутки. Нямам общо с това“.