Страхотната Ева Янева празнува своя 27-и рожден ден! – SportVox

2
Добави коментар
sheri
sheri

Точно преди 27 години на този ден се ражда една от най-добрите български волейболистки – Ева Янева. Красива, талантлива, борбена, несломима, уникална – това са само една част от думите, които я описват.

Захваща се със спорт, когато е едва на 6 години. През зимата следва примера на баща си, който е треньор по ски-скок и се занимава със снежни спортове, а през лятото изцяло се отдава на конната езда. Малко след това обаче, физическите данни казват своето и когато е на 11г. младата надежда се захваща с волейбола. Прохожда в школата на ЦСКА, а следват руските „Стинол“ (Липецк) и Омичка (Омск). Преминава и през силното френско първенство, защитавайки цветовете на Кан. През последния сезон отново се подвизаваше в Русия, този път обаче с екипа на Динамо (Москва).

Екипът на SportVoX  и пожелава много много здраве, страшно много щастие и мъничко късмет, защото понякога това е малкото, което ни липсва. Много успехи, както на волейболното поле, така и извън него. И най-вече нестихващ дух за победи, безброй много усмивки и разбира се незабравими мигове, споделени с любими хора!