За фирма „ПАЛОМА КОМ“ ЕООД

1
Добави коментар
aradiaf
aradiaf

„Палома КОМ“ ЕООД е фирма от 1994 г. като от 1998 г. активно предлага опънати тавани. Специалистите ни са с огромен опит и са сертифицирани във Франция, като едно от средствата за постигане на добро качество и добро име.

Разполагаме с материална база позволяваща ни обслужването на клиенти от цялата страна, като държим на склад всички необходими материали.Сроковете за изработка са минимални с оглед на необходимото технологично време за оглед, консултация, доставка и монтаж.С цел разширяване на предлаганата гама продукти свързани с дейността ни от 2008 година, фирмата ни предлага също така и Опънати тавани DPS (Полша)

ВАЖНО!

 Уважаеми клиенти и партньори,

Напоследък към нас се обръщат потърпевши клиенти на некачествено извършена (или дори незавършена) услуга „изработка и монтаж на опънат таван” от други фирми (фантоми) или монтажни бригади Свързвайки се чрез случайна обява в интернет, после среща в кафене или на обекта на потърпевшия, без да проверят или посетят дори техния офис … са „давали” своите поръчки. По късно, при опит за връзка … – никой не отговарял на предварително посочените телефони, а и нямали координати на  търговски офис или друг адрес за връзка.

Такава услуга и то по този начин нашата фирма „Палома КОМ” ЕООД не извършва.

Такава практика в нашата фирма няма.

На пазара сме над 10 години …

Преди да давате пари, проучете, проверете и после се доверете!

 Други наши продукти:

Битово и промишлено електрическо отопление

  Отопление с електрически радиатори – www.el-otoplenie.com Изключителен представител на френските фирми Campa  и  Applimo

Слънчеви панели и душове от Франция

Изключителен представител на www.extrazabasein.com Слънчеви панели и душове №1 в областта на производството и реализация на соларни термични инсталации с над 30 годишен опит.

 Фолиеви нагреватели за огледала за баня.

 Никога повече изпотено огледало с френските  нагреватели за огледала Ilo technology производител на самозалепващи се филми (нагреватели) за огледала за баня. Много ценна придобивка за всяка баня.                        

 Опънати тавани DPS

 Вносител за България – доставка и монтаж на Опънати тавани DPS. Геотермични инсталации

Изключителен представител на френската фирма SOFATH – лидер в областта на производството и реализацията на геотермични инсталации с над 25 годишен опит.