Обновеният трейлър за „Хобит: Неочаквано пътешествие”

0
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

Идеята, че ще се завърна в Средната земя ме разпалва дотолкова, че гледам със захлас познатия трейлър с добавени едва три сцени. Свикнали сме вторите реклами да са доста богати на нов материал. Този клип, който бе показан по време на Comic-Con, а сега се върти преди прожекциите на „Храбро сърце”, обаче съдържа изненади само в 0:23 (реакцията на Билбо при пристигането на Гандалф), 1:57 (Билбо се крие зад дърво в Мраколес) и 1:59 (Задругата тича през гора).

И все пак всеки нов кадър от „Хобит: Неочаквано пътешествие” заслужава внимание, така че отделете време, за да изгледате обогатената позната реклама. Пък, сигурен съм, следващият трейлър ще бъде доста по-различен.

(Източник theonering.net)

Иначе ако сте изпуснали новината, нека я споделя и тук. Питър Джаксън потвърди, че обявените два епизода от „Хобит” за декември 2012 и 2013 г., ще бъдат последвани от трета серия, предвидена за 2014 г. Засега се предполага, че финалният филм ще се нарича “The Hobbit: The Desolation of Smaug” или “The Hobbit: The Battle of Five Armies”…

Премиера в България: 14.12.2012 (The Hobbit: An Unexpected Journey / Форум Филм България / Metro Goldwyn Mayer)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂