Тийнейджърска драма по bTV Cinema

35
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Комедийната драма 90210 стартира премиерно по bTV Cinema на 9 август. Хитовият сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 13:00 часа с повторение в 18:00 часа.

В спинофа на легендарния сериал „Бевърли Хилс, 90210“ новото поколение от Бевърли Хилс, Калифорния отново преминава през ученическата скамейка, постепенното натрупва житейски опит и се впуска в реалния свят. Филмът проследява усилията на младите да съхранят приятелството си, като преодоляват любовни, семейни и персонални драми, трагедии и наркотични зависимости.

По подобие на оригиналната поредица, „90210“ проследява преместването на едно семейство – родителите Деби и Хари Уилсън, дъщеря им Ани и осиновения им син Диксън – от Канзас в богаташкия Бевърли Хилс. Това е и родното място на Хари, който се завръща там, за да се грижи за майка си и да поеме длъжността на директор на гимназията Уест Бевърли Хилс.

Цялото семейство се опитва да се адаптира към новия живот – Ани има проблеми с баланса между романтичния си живот, приятелите, популярността и своята идентичност. Диксън има проблеми с това, че е осиновен, Хари и Деби пък се борят с разкритието, че Хари има син от училищната си любов Трейси.